Avui sopo gratis i miro el Barça a fora. El llibre d’El Convidat

Títol: Avui sopo gratis i miro el Barça a fora. El llibre d’El Convidat
Autor: Albert Om
Editorial: Empúries
Col·lecció: No Ficció
ISBN: 978-84-1509-816-4
Preu: 23€

Avui us volem parlar del llibre d’un dels fenòmens televisius de la temporada: El Convidat. Durant les més de dues-centes pàgines del llibre publicat per Empúries, Albert Om ens va explicant amb tot detall les gràcies i les misèries de les persones que l’han anat convidant durant les dues temporades.

Així doncs, és només a través d’aquest llibre que descobrirem coses com ara que Pilar Rahola confessa off the record que això de trencar llits és mentida, o si més no que les causes no són ben bé les que va dir, ja que aquests fets van passar durant una època en la qual ella… no estava tan bé com ara.

És curiós saber també que en realitat el Tourette de Quim Monzó és fals. Que va escollir aquesta malaltia per donar un punt distintiu a la seva figura mediàtica, o que els dibuixos de Pilarín Bayés en realitat els fa la Capdevila.

Amb un estil àgil, distès, desenfadat però també punyent –sobretot quan treu les misèries-, Albert Om ens fa una repassada a una vintena de personatges que molt sovint no ens interessen gens però que, un cop ens en descobreix la marca dels calçotets, se’ns fan tan propers que no els podrem oblidar mai.

Aquest no només és un “llibre-solució” per aquells qui no sapigueu què regalar per Reis, sinó que també augurem que serà un dels títols més venuts el proper Sant Jordi.

I si no, al temps!

Share

3 pensaments a “Avui sopo gratis i miro el Barça a fora. El llibre d’El Convidat

  1. Jordi Príncep

    Tot i que em va sobtar que la malaltia d’en Monzó no fos real sinó impostada, he de reconèixer que em vaig empassar del tot la innocentada.
    Molt ben trobada Montserrat.

  2. Montserrat Brau

    jeje, moltes gràcies, Jordi, per haver-hi volgut jugar! Ens ho vam passar molt bé preparant-la, perquè ja saps que en la mesura del possible procurem estar pendents de les tradicions i aquesta de la innocentada, tot i que va de baixa, és de les millors de l’any! Per cert, el títol tenia tela, eh?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.