El Camí Fosc

Títol: El Camí Fosc
Autor: Åssa Larsson
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica [Núm 871 ]
Pàgines: 456
ISBN: 978-84-6641-317-6
PVP: 18,50€

Torna l’Åssa Larsson, autora de Sang Vessada, obra guardonada amb el premi a la Millor Novel·la Negra Sueca i que ja us varem presentar l’any passat. Aquest cop ens porta El Camí Fosc, una nova aventura on l’advocada Rebecka Martinsson i la inspectora de policia Anna-Maria Mella en tornen a ser les protagonistes.

L’Inna Wattrang, col·laboradora de l’empresa minera Kallis Mining, apareix torturada en una cabana del llac Torneträsk. Quan l’Anna-Maria Mella i els seus companys comencen a investigar la companyia, se n’adonen que darrera una empresa triomfadora, s’amaguen uns quants misteris i potser altres crims sense resoldre.

Torna a haver-hi una mica de sang i molt de misteri. Pistes per no perdre’s ni un sol detall i exercir de detectiu al costat dels seus protagonistes.

L’Åssa Larsson ens captiva aquest cop amb una història amb final inesperat. Tan inesperat que m’he quedat amb la boca oberta en girar l’última plana. He de reconèixer però, que en començar a llegir la novel·la em trobava una mica desconcertada amb tanta explicació. Finalment però, m’he adonat de que aquesta es feia necessària per poder comprendre tota la trama, i sincerament, al final no n’he quedat gens decebuda, ans el contrari! T’atrapa amb els detalls i et cobreix de curiositat com només ho sap fer algú que domini el gènere. I ella, ho fa.

Crec que ja se m’ha quedat l’etiqueta de fanàtica de la novel·la negra i tot i córrer el risc de reafirmar-ho, us diré que ja friso per llegir la pròxima entrega!!

I vosaltres, a què espereu per llegir-la?

Share

2 pensaments a “El Camí Fosc

  1. Alexandra

    Sí, val tant la pena? Ostres, és que em fa pànic perdre el bon gust de boca que m’han deixat les altres dues… Jo sí que sóc una autèntica fanàtica de la novel·la negra! Merci pel consell!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.