L’Amor, ai, l’amor!

Títol: L’Amor
Autor: Paulo Coelho
Editorial: Proa
Col·lecció: Fora Col·lecció [Núm 0 ]
Pàgines: 128
ISBN: 978-84-7588-213-0
PVP: 11,95€

Catorze de febrer! Quan jo era petita sentia una cançoneta per la ràdio que deia “hoy es el día, de los enamorados”… encara me’n recordo! Ara missatges similars ens arriben per tot arreu, tot l’any, perquè està vist que això de l’amor ajuda a superar molts tràngols i, en un dia com ahir, encara més. Sembla que els angelets ens puguin enforquillar a qualsevol cantonada!

Ah, les sagetes de l’amor, com són de complicades…  Costa apuntar bé, eh? De vegades, els tímids es queixen que un cop han fixat l’objectiu les paraules no acaben de sortir amb fluïdesa i, ja se sap, l’arc no es pot mantenir tensat massa estona perquè espatlla la punteria: cal apuntar, decidir-se i encertar al cor. En aquest pas intermig, les frases d’amor que recull L’amor, de Paulo Coelho, poden ser una gran ajuda.

Aquest autor ha donat material no només per fer un llibre de 128 pàgines, no; ha donat per a una enciclopèdia! Aquí teniu les millors, agrupades i llestes per acompanyar qualsevol circumstància.

I com que sempre us dic “estimats nosaltres”, ara em permeto deixar-vos amb aquesta cita:

L’amor és l’essència de la vida. Jo afegiria que la lectura compartida amb nosaltres també…

“Quan estimes, totes les coses tenen més sentit”, L’Alquimista.

Share

Un pensament a “L’Amor, ai, l’amor!

  1. Marta

    Una de les meves preferides: “Corre el risc del fracàs, de les decepcions, de les desil·lusions, però no deixis de buscar l’amor. Qui no renuncia a la recerca, vencerà.” Brida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.