Les bodes del diable

Les bodes del diableTítol: Les bodes del diable
Autor: Pau Faner
Editorial: Proa
Col·lecció: A Tot Vent
Pàgines: 736
ISBN: 978-84-7588-215-4
Preu: 22€

Si voleu viure una autèntica aventura amb tots els seus ingredients, amb aquest llibre gaudireu a base de bé.

El Gladis París és un noiet que juntament amb el seu pare es dediquen a fer de mercaders per tot el món. Viuen a Lleida i el simple fet d’arribar a Barcelona en ple segle XIII ja és de per sí tota una proesa. Doncs no us dic res per arribar fins a Egipte, Malta, Marsella, i un grapat de ports de tota la Mediterrània!!!

El cas és que el nostre Gladis s’enamora bojament d’una noieta que el correspon, la Maria, pero el destí els gira l’esquena.

El Gladis demostra que el seu amor va més enllà dels entrebancs que pugin sorgir, i fa front a totes les adversitats, que són moltes i molt dures de combatre, per tal de recuperar la seva estimada.

En aquesta tasca l’ajuden el seu pare, que a més sap uns refranys boníssims, i el seu estimat i fidelíssim amic Alessio “Cara de Rosa”.

Hauran de suportar proves molt dures, i fins i tot en algun moment estaran a punt de llençar la tovallola, però l’amor… l’amor ho pot tot.

I si no, ja ho veureu, ja…

L’autor ens explica des de Menorca les claus de la seva nova novel·la

Share

5 pensaments a “Les bodes del diable

  1. nasi coll

    Un llibre esplendit despres de llegir quai totes les noveles den Pau Faner aquesta supera tota la resta, l’aventura en que Gladis i en Cara de rosa superan totes les adversitats que troben per fer-se seu l’amor de les estimades Maria i Carme.
    Es un llibre molt recomenable i tothom quedera enganxat a ell.

  2. núria

    m´està agradant força,ara vaig per la pàgina 333 així que estic intrigada a veura com se´n sortiran de tots aquests entrebancs,els protagonistes.A l´autor ,el convidaria a que conegues el meu poble,perque em va fer molta il·lusió de saber que pernocten aquí en gladis,la maria…gracies i aquesta invitació que no caigui en sac foradat,continuo llegint a veura que ens espera avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.