Més enllà

Títol: Més enllà
Autor: Claudia Gray
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del temps
Pàgines: 352
ISBN: 978-84-9932-381-7
Preu: 13,95 €

Més enllà és el quart títol de la sèrie Mitjanit, de l’escriptora novaiorquesa Claudia Gray. Els tres títols anteriors són Mitjanit, Addicció i Compte enrere.

El subtítol d’aquesta novel·la juvenil adreçada a un públic lector jove, però que també és apta per als adults, “Un amor únic, un destí hostil”, ens descriu molt fidelment l’argument d’aquesta història protagonitzada per una colla de joves vampirs i fantasmes que han de “sobreviure” -permeteu-me la ironia- situacions incòmodes i perilloses per la seva nova vida una vegada ja morts -i això no és ironia-.

Protagonitzada per la parella d’enamorats formada per un jove i recent vampir, en Lucas, i una jove fantasma, la Bianca, Més enllà no només esdevé una història fantàstica i de misteri sinó també d’amor, ja que aquesta jove parella ha de lluitar contra el seu passat humà i contra la Creu Negra, un grup de caçadors de vampirs que els volen tornar a la vida humana, especialment a en Lucas.

La història transcorre especialment amb l’Acadèmia Mitjanit com a escenari, un centre educatiu on conviuen i estudien tota classe d’éssers, ja siguin humans, vampirs, espectres, etc. I un accident -el motiu del qual haureu d’esbrinar- en aquesta acadèmia precipitarà un final que serà sorprenent però alhora feliç per en Lucas i la Bianca.

Els Nosaltres més joves gaudireu molt amb les aventures i situacions inversemblants que hauran d’anar superant aquests éssers fantàstics, i els Nosaltres més adults descobrireu, o bé tornareu a reviure, una lectura d’aquelles de quan encara no teníem el cabell de color gris.

Share

2 pensaments a “Més enllà

  1. Cèsar

    Properament s’acabaran les classes i crec que és un bon moment per a que els joves aprofitin per llegir -entre d’altres coses, evidentment-. I aquesta novel·la i tota la col·lecció són un bon exemple d’entreteniment, fantasia, una mica d’angoixa i sorpreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.