Natura quasi morta

Títol: Natura quasi morta
Autora: Carme Riera
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 256
ISBN: 978-84-2976-750-6
Preu: 21,00 €

Vaig començar la novel·la Natura quasi morta de Carme Riera amb moltes ganes, ja que feia temps que no llegia res de l’autora, i val a dir que l’he devorat amb ànsia per arribar al desenllaç i així poder conèixer la identitat de l’assassí.

He de confessar que no esperava una lectura tan àgil i una proposta tan interessant. La història manté el ritme en tot moment, i la definició dels personatges, part essencial d’una novel·la, és nítida i directa. Carme Riera aconsegueix que el lector vulgui conèixer detalls de la vida dels personatges i que, al cap i a la fi, l’atrapin i facin que no pugui deixar de llegir. En aquesta novel·la els personatges femenins guanyen per golejada, i són complexos, grisos en algun cas, però en cap cas ens deceben.

Ha estat una bona ocasió, en definitiva, de tornar a visitar l’univers literari de Carme Riera. Malgrat que ella mateixa hagi declarat que no tornarà a cultivar el gènere, m’ha entusiasmat haver-lo llegit, i ja espero el següent, sigui del gènere que sigui!!

Share

Un pensament a “Natura quasi morta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.