Nosaltres, ja tenim una cosa en comú amb Àngel Guimerà, Nabokov o Borges… SOM FINALISTES!

Bé, sí, és cert: el títol del post és una mica enganyós, perquè ells “només” aspiraven al Nobel i nosaltres, en canvi, som finalistes del Premis Blocs Catalunya 2011.

Aquests som els finalistes de Cultura i Tendències
blocs personals finalistes
Bloc de Cotxes Elèctrics
El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons
Les Havaneres
blocs professionals finalistes
365 dies 365e entrevistes
A Viva Veu
El bloc d’en Manel Ferrer
blocs corporatius finalistes
Ànima
Cinema 3
Nosaltresllegim

Fa goig, oi? A mi me’n fa moltíssim, perquè agraeixo de cor les aportacions de tots. L’altre dia em deia una col·laboradora habitual a qui aprecio molt que tots els posts tenen el meu comentari i li vaig respondre que si ho faig és perquè, de debò, em sembla fantàstic que en els temps que corren, quan tots plegats anem de corcoll, trobem un moment per escriure  sobre què llegim i vulguem compartir-ho aquí!

Així doncs, si guanyem, bé i, si no, també, perquè sempre podrem dir que estem igual que Ànima o Cinema 3, la qual cosa ja és molt dir, eh?! Nosaltres seguirem llegint amb la mateixa il·lusió, oi? Moltes gràcies!!!

Share

8 pensaments a “Nosaltres, ja tenim una cosa en comú amb Àngel Guimerà, Nabokov o Borges… SOM FINALISTES!

  1. Montserrat Brau Autor de l'entrada

    Comunicadora, estic segura que sí!
    Fa de bon comentar precisament ara que tu coneixes una persona que va tenir la visió que un blog lliure que només rebés de les editorials alguns llibres i CAP més instrucció podia tenir bona acollida… i va ser tan agosarada que el va posar en marxa! I sense titular-lo nosaltresensatrevim! Independentement de si guanyem o no, ella es mereix que pensi en ella, ara! Li’n donaràs les gràcies en nom de nosaltres, oi??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.