Sant Jordi 2011, un dia inoblidable!

Si també patíeu perquè la pluja fes acte de presència o perquè els carrers es veiessin buits per ser Setmana Santa, benvinguts al club! Però, una vegada més, Sant Jordi ha estat una festassa: sol, roses, llibres i molt bon rotllo pels carrers de tot arreu. Us podem penjar fotos de Barcelona i estarem encantats d’ampliar la galeria si ens en feu arribar a nosaltresllegim@clickart.cat.

De moment aquí teniu en Geronimo Stilton (amb una cua “bestial” des de primera hora); l’Emili Teixidor ha tornat a signar Pa negre com si fos una novetat de 2011; el Federico Moccia ha tingut cues de 3 i 4 hores amb Carolina s’enamora i, per acabar aquesta tanda, la María Dueñas i El temps entre costures, una novel·la que encara va a més.

Geronimo Stilton Geronimo Stilton signant

sant Jordi al Passeig de Gràcia
Emili Teixidor

Federico Moccia
María Dueñas

Share

2 pensaments a “Sant Jordi 2011, un dia inoblidable!

  1. comunicadora

    Realment el Sant Jordi és un dia especial. Aquest Sant Jordi va poder amb les pitjors previsions: dissabte Sant, pluges, crisis, poca gent… els llibres, les roses, els autors i la gent van omplir els carrers de Barcelona. El sol va sortir tímidament, però no va ploure…acabes amb els peus que et fan mal, t’han empentat mil vegades, has hagut d’estirar algun autor amb cua cap a una nova signatura, has ajudat als lectors a aconseguir aquella signatura que els falta…és un dia en el que la teva feina és diferent de la del dia a dia, però jo cada any penso, Sant Jordi és un dels motius per els que estic enamorada de la meva feina…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.