Tot el soroll del món

Títol: Tot el soroll del món
Autor: Vicenç Llorca
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 280
ISBN: 978-84-6641-229-2
Preu: 18€

En Pere s’ha llegit Tot el soroll del món, d’en Vicenç Llorca, i ens l’explica, de tot cor, al Nosaltresllegim:

Tot el soroll del món és una bona novel·la romàntica i una gran aventura pel Carib.

El seus protagonistes són en Francesc, que emprèn el viatge a la Republica Dominicana i Haití per “tornar viure” una mica després de la mort de la seva dona. El que passa és que ell creu que no podrà tornar a estar mai més amb cap altra dona… però és llavors quan coneix la Marta, una noia de Barcelona que també està de viatge i que, casualment, també se sent desgraciada després que el seu marit la deixés per una altra. Entre ells sorgirà una espurna d’amor… però els records del passat els pesen massa.

Tots dos aniran junts recorrent aquests països caribenys, i durant aquest viatge coneixeran la Núria, la seva guia, que també se sent atreta per en Francesc. Seguint els seus passos anirem a parar a racons impressionants d’Haití i la República Dominicana.

Durant aquest viatge quedaran atrapats per l’huracà Melinda i podrem comprovar com n’és de difícil iniciar una nova relació quan l’anterior ha estat desastrosa o ha tingut un mal final.

Personalment, m’ha agradat la novel·la i la lectura és molt entretinguda. El recomano especialment a la gent que hagi tingut algun desengany amorós!

Share

2 pensaments a “Tot el soroll del món

  1. Montserrat Brau

    Pere, si alguna estació de l’any em sembla adequada per a una novel·la romàntica és l’estiu. Prendre’s un llibre d’aquest estil amb un granisat de llimona fa la vida menys àcida. Gràcies!!

  2. Retroenllaç: NOSALTRES LLEGIM.CAT | QUADERN BLAU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.