Una Rosa de “Travessia” a Banyoles ens explica que Nosaltresllegim!

Aquest matí hem obert el correu i ens hem trobat amb una grata sorpresa. La Rosa, lectora del Nosaltres, ens ha enviat un correu perquè necessitava explicar-nos què ens uneix a tots els qui fem, visitem i, si pot ser, gaudim d’aquesta pàgina: què llegeix.

Ha estat formidable trobar-se amb el mail de la Rosa parlant-nos d’un llibre anomenat Travessia, de Balta Navarro i editat per l’Editorial El Toll. I sobretot, ha estat fantàstica sentir que necessitava explicar-nos-ho.

I així ho ha fet:

Estem de vacances a Banyoles i el dimecres, dia de mercat, em vaig aturar a una llibreria de la localitat. La llibreria es diu L’Altell. Em va atendre la llibretera, una noia molt simpàtica i atenta. Volia que em recomanés un llibre per llegir aquests dies (estem al càmping El Llac). Em va dir que m’emportés Travessia, de l’escriptor banyolí Balta Navarro.

La veritat és que no l’he pogut deixar fins que l’he acabat. M’ha deixat sorpresa, totalment trasbalsada. Segons sé, és la primera novel·la del Balta Navarro i l’editorial és El Toll. Mai no l’havia sentit.

En poques paraules: “Durant un viatge en veler amb una colla de gent, desapareix un dels tripulants i la novel·la es desenvolupa a partir d’aquí, anant endavant i endarrere, i donant un gir increïble al final”.

La natura desbocada és un més dels personatges i també sorgeixen elements fantàstics que sorprenen d’allò més, i com no l’amor i l’odi… Tot amb un llenguatge que passa de la poètica a la sàtira sense avisar, com un cop de pal.

Ara mateix està tronant per damunt del llac i em vénen imatges de la novel·la, encara l’estic païnt.

Desitjo molta sort a aquest escriptor i avui mateix he anat a la llibreria, aprofitant que sóc per aquí, i he demanat la signatura de l’autor.

Rosa.

Nosaltres, aquest tipus de correus són els que ens posen un somriure a la cara i ens fan tenir encara més ganes d’explicar-nos llibres i més llibres.

I és per això que ens encanta saber que si us preguntem “què feu?” ens contestareu Nosaltresllegim.

Ara ens falta saber què! Endavant!

Què feu? Què esteu llegint? El mail ha de començar dient “Nosaltres llegim… “

Share

Un pensament a “Una Rosa de “Travessia” a Banyoles ens explica que Nosaltresllegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.