Alerta meteorits: compte amb la cua!, de Geronimo Stilton

@llibresjoves @Grup62

Aquest llibre és

un invent extraràtic per a una aventura de bigotis!

Nosaltres, no he pogut trobar millor definició per Alerta meteorits: compte amb la cua! que aquesta frase que el propi Geronimo de la prehistòria grava en un llibre de pedra, un invent del Tuf-tuf…

Però em penso que m’estic embalant massa. Primer m’agradaria explicar-vos de què va tot això dels Prehisto-rats.

Ja sabeu que de llibres d’aquest autor supervendes, Geronimo Stilton, me n’he llegit un bon grapat i per això, encara que a la meva filla ja no “li vagin gaire”, jo segueixo atenta a les novetats que publica. Aquesta nova col·lecció em va cridar especialment l’atenció perquè situa els protagonistes (els més fans hi trobaran no només Geronimo, sinó també altres, com ara Martin Gala o Benjamí) a la prehistòria. En aquest volum, tot el poblat de Pedròpolis està afectat per “El Gran Mal de Panxa” i el nostre heroi haurà de fer mans i mànigues per trobar-ne la causa i la solució (el xaman acaba preparant camamilla per tutti).

L’he llegida amb ganes, perquè és una història divertida, en la línia dels “geronimos” més irreverents i animats, perquè no paren de passar aventures perillosíssimes!!

Què voleu que us digui? M’agrada molt que a Geronimo Stilton li vagin bé les coses! Jo, que encara sóc mare de les que fa mans i mànigues per trobar lectures d’estiu que enganxin la canalla, celebro l’arribada a les llibreries de novel·les com aquesta. És una bona manera de passar unes vacances a l’ombra, llegint, en companyia de mosques, grills, T-rex i altres bestioles!

Títol: Alerta meteorits: compte amb la cua!
Autor: Geronimo Stilton
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Geronimo Stilton
Pàgines: 128
ISBN: 978-84-9932-851-5
Preu: 8,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.