Alerta, pirates! Concurs de La conjura de Cortés, de la Matilde Asensi!

@Grup62 @MatildeAsensi

Hola a tots, Nosaltres!

Últimament no parem de fer concursos! Aquest cop, però, deixem de banda la literatura eròtica per centrar-nos en una de les sagues de novel·la històrica i d’aventures de més fortuna del panorama literari actual.

Com bé sabreu la majoria de Nosaltres, la Matilde Asensi té la fantàstica qualitat de fer llibres que atrapen com una mala cosa. Un dels bucs insígnia d’aquesta habilitat s’anomena Trilogia de Martín Ull de Plata!

A La conjura de Cortés, la protagonista de la saga, la Catalina Solís, ha de desemmascarar una gran conjura ideada pels seus enemics per enderrocar el rei d’Espanya… i un mapa que marca on es troba el mític tresor del conqueridor Hernán Cortés serà clau per poder descobrir els traïdors i… bah! Potser és millor que ho llegiu vosaltres mateixos, oi?

És per això que quan vam rebre dos exemplars signats per l’autora i dedicats, al Nosaltresllegim vam haver de fer un acte de contrició per no quedar-nos-els per ressenyar-los en comptes de regalar-los!

Així doncs… qui de vosaltres vol aconseguir La conjura de Cortés, la tercera i última part de la trilogia de Martín Ull de Plata, la gran saga del Segle d’Or espanyol? És més! Qui de vosaltres vol aquest llibre signat per l’autora?

Si el voleu, us ho posarem molt fàcil! Només heu de contestar aquesta pregunta:

Quina és la vostra història (llibre, pel·lícula, sèrie de dibuixos animats, etc.) preferida que tracti el món dels pirates?


Esperem les vostres respostes! La setmana que ve, el dia 2 de novembre, enviarem les vostres respostes a la Matilde Asensi perquè ella decideixi qui són les dues persones que s’emporten el llibre signat.

Així doncs… sort, llibres, i a navegar!

Títol: La conjura de Cortés
Autor: Matilde Asensi
Editorial: Planeta
Col·lecció: Ramon Llull
Pàgines: 352
ISBN: 978-84-9708-244-0
Preu: 21,50€

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

8 pensaments a “Alerta, pirates! Concurs de La conjura de Cortés, de la Matilde Asensi!

  1. Illana Medina

    En el meu cas, vull recomanar un videojoc de culte del món pirata. Tots aquells que pugueu, desempolseu d’algunes golfes oblidades, alguna de les entregues de “Monkey Island”. Quan més recent sigui, us semblarà menys prehistòrica informàticament parlant. Però totes són espectaculars per la seva combinació d’aventures, ingeni, trencaclosques i ironia, en la seva justa mesura. Atenció als diàlegs, el millor de tota la saga. Va ser el videojoc d’una generació.

  2. Bea

    La meva història preferida que primer he recordat quan heu preguntat sobre pirates és la pel·lícula “Els goonies”. Em va encantar quan era petita i ara els hi vull posar als meus fills, però la tinc en VHS i ja no tinc aparell de video! L’hauré d’aconseguir en DVD. Quins records!
    I gràcies per l’acte de contrició! A veure si tinc sort

  3. virginia

    La verdad es que en los momentos que vivo actualmente con una niña pequeña, lo que primero se me ocurre de piratas es la serie de “Jake y los piratas de Nunca Jamás” y ¡cómo no! ¡un clásico! Peter Pan. Muchas gracias.

  4. Martí Bou

    Jo tinc tres pirates mítics i d’èpoques diferents!
    1. El Capità Harlock, el pirata espaial de dibuixos animats
    2. Guybrush Threepwood, el pirata surrealista de Monkey Island incapaç de parlar amb la noia pirata de qui està enamorat
    3. Jack Sparrow, el pirata més pirata del cinema dels nostres temps!

  5. Glòria Planas

    La meva història de pirates preferida és un clàssic: L´illa del tresor de Robert Louis Stevenson. La imatge de Long John Silver amb la seva cama de fusta és de les primeres que impactar quan era joveneta.

  6. Eva Oliveras

    Les meves pel.licules preferides són,El capità Blood de L´Errol Flyn i EL Pirata Hidalgo de Burt Lancaster,els meus pirates d´infantesa eren el Capità Garfio de Peter Pan i com no L´illa del Tresor,un dels primers llibres llargs que em van fer llegir a l´escola.Terra a la vista!!! Ron Ron la botella de ron…..quins records…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.