Cinder. Cròniques lunars 1

Títol: Cinder. Cròniques lunars 1
Autor: Marissa Meyer
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps
Pàgines: 432
ISBN: 978-84-9932-550-7
Preu: 16,95€

En Rubén s’ha llegit Cinder. Cròniques lunars 1, de Marissa Meyer, i ens el ressenya per a tots Nosaltres:

La història d’una noia que és maltractada per la seva madrastra, criticada per les seves germanastres… us comença a sonar? I si hi afegim que una fada l’ajuda a anar a un ball reial per conèixer el príncep, i durant el ball perd una sabata de cristall… Ara sí que sabeu de quin conte estic parlant, oi? Efectivament: estic parlant de la Ventafocs!

Amb Cinder ens trobem en un món apocalíptic, a la ciutat de Nova Pequín. La protagonista es diu Cinder (en anglès la Ventafocs es diu Cinderella) i arregla robots, fins que un dia entra el príncep que vol que ella li arregli el seu robot. Cinder s’enamora del príncep, però amaga un secret: ella és una cíborg.

Cinder és el primer llibre que escriu Marissa Meyer. El punt d’inici d’aquesta novel·la és el conte clàssic, però li afegeix el fet que el planeta ha estat arrasat per un virus mortal i que han mort milions de persones. A això s’hi ha d’afegir que també hi ha el temor d’una invasió extraterrestre.

Arran de l’èxit de la trilogia d’Els Jocs de la fam de Suzanne Collins, aquesta novel·la comparteix una visió d’un món apocalíptic. Sorprèn la manera com Marissa Meyer ha adaptat la història clàssica i li ha donat un format nou, molt original.

Si us agraden les històries de mons apocalíptics, segur que aquesta us agradarà.

Share

4 pensaments a “Cinder. Cròniques lunars 1

 1. Montserrat Brau

  Quan parles d'”històries de mons apocalíptics”, vols dir el TN? Bromes a banda, moltes gràcies, Ruben, per portar-nos una novel·la de les que fa rejovenir la concurrència del nosaltresllegim!!

 2. Laura Vilar

  M’ha encantatttt. Una història diferent, malgrat parteixi del clàssic de la Ventafocs aquest queda amb segon terme, fet que no fa que sigui el típic conte de fades.
  M’ha agradat la manera de narrar de la història, malgrat ser inexperta, Meyer ha fet una gran feina, a més de la traductora, per suposat 🙂
  Per mi la història acaba molt bè, pero si hi ha 2na part… la vull ja :):)

 3. Vinyet

  Jo també me l’he llegit i m’ha agradat molt. Ara m’estic llegint la segona part Scarlet. Que es mou pel conte de la caputxeta vermella. M’esta agradant més el segon que el primer. Hi haurà quatre llibres pel que he sentit. Un de la rapunzel i l’altre de la Blancaneu. Cress i Winter. Ho posa a la seva pàgina oficial: http://www.marissameyer.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.