Dimonis íntims, de Xavier Rubert de Ventós

@Ed_62 @Grup62

És agradable veure que hi ha persones tan summament llestes, preparades i, sobretot, senzilles i planeres com en Xavier Rubert de Ventós. Això sí, llegint aquests Dimonis íntims no pots evitar sentir-te més burro que una sabata davant d’un cervell tan privilegiat com el d’aquest home.

Catedràtic de Filosofia i Estètica a la Universitat de Barcelona i membre del parlament espanyol i europeu, entre moltíssimes altres coses, Rubert de Ventós és una figura clau en l’època de Felipe González.

Aquest llibre és un recull de records, de viatges aquí i allà, de situacions que ha viscut i de moments en què, sense tenir ni idea de què dir davant d’un auditori, se n’ha hagut sortir, sí o sí.

També parla del profund amor que sent pels seus fills. I també d’altres amors, de situacions entre còmiques i eròtiques, que s’ha trobat amb alguna senyora…

En fi, una mica de tot. Però tan ben narrat, tan assossegat, amb una espècie de paciència paternal, que en acabar la lectura et sents millor persona i una mica menys burro que abans.

Molt recomanable per lectures d’aquelles entre hores… És xulo, xulo.

Títol: Dimonis íntims
Autor: Xavier Rubert de Ventós
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Biografies i memòries
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-2976-977-7
Preu: 18,90€

Share

2 pensaments a “Dimonis íntims, de Xavier Rubert de Ventós

  1. Jordi Príncep

    En Xavier Rubert de Ventós, un no fa massa convençut socialista que per la força dels fets ha acabat engrossint els ja molt nombrosos rengles independentistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.