El somriure de les dones

Títol: El somriure de les dones
Autor: Nicolas Barreau
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-6641-487-6
Preu: 19,90€

El somriure de les dones, de Nicolas Barreau, té com a protagonista una dona, Aurélie, que ha pasat per una mala ratxa amb la seva antiga parella i que és propietària d’un restaurant anomenat ‘Le temps des cérises’.

Després de dies de soledat i tristor, tot passejant per París, entra en una llibreria en la qual hi ha un llibre que li crida l’atenció. El que ella no sap és que aquest llibre parla d’ella i del seu restaurant: s’hi explica tota la seva vida.

Al·lucinada pel llibre, intenta concertar una trobada amb l’escriptor que ha escrit aquest llibre de la seva vida però el seu representant no li vol dir res d’ell: només fa que posar-se enmig per tal que a l’Aurélie li sigui impossible saber qui és aquest escriptor.

El llibre m’ha agradat molt perquè mentre el llegia podia recordar paisatges, llocs i moments de quan vaig visitar la bonica ciutat de París.

És una història d’amor molt bonica, que et fa viatjar pels carrers de la capital francesa mentre t’il·lusiones amb la història, i és un llibre que manté la tensió durant tot el relat mentre esperes saber si l’Aurélie podrà o no trobar-se amb el seu l’escriptor.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

2 pensaments a “El somriure de les dones

  1. Montserrat Brau

    ooooooooooooooh! Pere, si s’acaba bé ja deu ser massa! Gràcies per portar-nos una història d’amor a París, que sempre agrada! Per cert, ben aviat us parlaré d’El moment en què tot va canviar i les escenes més romàntiques també passen a París. Ah, l’amour!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.