Fosca. Aquesta nit no hi ha lluna plena

Títol: Fosca. Aquesta nit no hi ha lluna plena
Autor: Care Santos
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps
Pàgines: 304
ISBN: 978-84-9932-573-6
Preu: 16,95€

L’Abel viu de nit i dorm de dia, és propietari del seu propi negoci i no surt mai de casa. Té disset anys i és un vampir. La seva mare no el deixa sortir de casa i l’alimenta com pot mentre ell intenta entretenir-se mitjançant Internet. El que no sospita és que precisament a Internet és on trobarà algú amb qui compartir el seu secret: l’Olívia, qui alhora també n’amaga un que canviarà les seves vides.

Fosca. Aquesta nit no hi ha lluna plena és una novel·la juvenil carregada d’emocions, i tot i que sembla la típica novel·la d’adolescents, no us equivoqueu, “els més granstambé en podem gaudir d’ella. És més, a mi m’ha agradat força, ja que és fàcil identificar-te amb els personatges. Estic segura que tots i totes alguna vegada hem estat l’Abel o l’Olívia i que, d’alguna manera, tots nosaltres algun cop a la nostra vida hem hagut de lluitar per allò que realment volem. És molt més que una novel·la amb dos adolescents com a protagonistes. És la història de dues persones que de ben joves saben què significa sentir-se sol, diferent. Dues persones que es neguitegen i somien amb les meravelles que desperta l’amor i que hauran de lluitar per aconseguir-lo.

Sense cap mena de dubte, la Care Santos, que va guanyar el seu primer premi literari amb catorze anys i és un referent de la literatura juvenil al nostre país, ha estat capaç de plasmar amb la seva nova novel·la una situació molt comuna: un moment en la vida de totes les persones en que han d’escollir quin camí triar i com seguir vivint.

Share

2 pensaments a “Fosca. Aquesta nit no hi ha lluna plena

  1. Montserrat Brau

    Eli, novel·la juvenil ben escrita a nosaltresllegim i en vigília de Sant Jordi és una grandíssima notícia!! Moltes gràcies!! I un Sant Jordi ple de roses i bones lectures 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.