Gataca, de Franck Thilliez

@ColumnaEdicions @Grup62

En Franck Sharko i la Lucie Henebelle es tornen a creuar en una gran novel·la sobre assassinats, desaparicions i misteris de l’evolució. Si en l’anterior novel·la, La Síndrome E, volaven al Canada seguint el fil d’uns assassinats arrel d’una cinta de vídeo, aquest cop veuran com la investigació es diversifica per varis indrets del món que es relacionen amb els nostres avantpassats més llunyans. Tot comença amb l’assassinat d’una jove biòloga que escriu una tesis sobre l’evolució de les espècies. Ben aviat però, se n’adonen que els descobriments de la noia estan encaminats a la lateralitat i la violència ja que, seguint el seu recorregut, veurem que acaba entrevistant-se amb 11 assassins amb un tret en comú: són esquerrans. Potser la jove científica s’estava apropant massa a alguna cosa gran?

GATACA són les lletres que amaguen la relació entre els assassins i els crims comesos pels nostres avantpassats. És la culminació sobre el fascinant origen de la violència i el fil conductor de la trama d’aquest llibre.

Després de la turmentosa investigació que es va dur a terme a La Síndrome E, en Franck Thilliez ens torna a sorprendre amb aquest misteri que amaga l’evolució i que farà que el destí de dues persones es torni a unir en la desgràcia. Dues persones que ara tenen un passat massa semblant…

Ara que comença la tardor, què millor que fer-la una mica més entretinguda amb una novel·la que ho té tot? Misteri, assassinats, amor, ciència, història i cultura. Atractiu o no? I el millor de tot és que no cal que us hagueu llegit l’anterior novel·la de l’autor, ja que tot i que els protagonistes són els mateixos, la història que ens ocupa no és una continuació de l’anterior. Ara bé, si en voleu gaudir el doble, comenceu per La Síndrome E i acabeu amb Gataca, segur que no us decebrà.

En voleu un tast doncs? Llegiu-ne el primer capítol aquí.

Títol: Gataca
Autor: Frank Thilliez
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 576
ISBN: 978-84-6641-473-9
Preu: 21,00€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.