Jaume Cabré es trobarà amb els lectors del ‘Jo confesso’ al Monestir de St. Pere de Burgal

@Ed_Proa @Grup62

Hola a tots, Nosaltres!

Teniu plans per aquest dissabte? Perquè nosaltres en tenim un d’aquells que val molt la pena! Si aquest cap de setmana us ve de gust una jornada literària en un marc incomparable, us recomanem que feu via cap al Monestir de St. Pere de Burgal, prop de La Guingueta d’Àneu, a l’Alt Pirineu, perquè us trobeu amb en Jaume Cabré per parlar del seu Jo confesso.

La novel·la, que farà un any que és a les vostres llibreries, ha estat una de les més celebrades i aclamades –i amb raó!- dels últims temps, confirmant que tenim entre nosaltres un autor a qui tots els premis literaris mundials haurien de tenir més en compte… fins i tot els que es donen, per dir algun lloc, a Suècia.

Però tornant a la qüestió que ens importa, si heu llegit el Jo confesso del Cabré, aquest dissabte 4 d’agost a les 19h, l’autor estarà comentant la seva novel·la amb els seus lectors al Monestir de St. Pere de Burgal. I per què aquí? En primer lloc, perquè és un dels escenaris del llibre, i sobretot perquè, segons el propi Cabré, la seva novel·la té com a germen aquest lloc tan especial: “tot va començar a Sant Pere del Burgal, un petit monestir de la Vall d’Àneu que vaig conèixer a conseqüència del temps que vaig passar als Pirineus fent Les veus del Pamano“.

El Premi Crexells, el premi de la Crítica Serra d’Or, el premi de Narrativa Maria Àngels Anglada… els qui sigueu àvids lectors encara teniu temps de llegir o acabar-vos aquest premi a la lectura que és el Jo confesso i parlar-ne amb el seu autor aquest dissabte.

Nosaltres, no us ho perdeu! Aquestes coses no passen cada dia!

Títol: Jo confesso
Autor: Jaume Cabré
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent
Pàgines: 1.008
ISBN: 978-84-7588-253-6
Preu: 26,90€

Aquí, al Nosaltres, del Jo confesso n’ha parlat la Montserrat, la Lia, l’Alexandra, la Fita, en Lluís-Emili… Tots els qui han pogut!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.