Jo, Steve Jobs

Títol: Jo, Steve Jobs
Autor: George Beahm
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
Pàgines: 128
ISBN: 978-84-6641-481-4
Preu: 10,95€

En Marc és l’home més Apple que tenim. Sembla que estigui esponsoritzat per aquesta empresa. També pel Barça –és per això que també li passem els llibres culés-, però sobretot per l’empresa de la poma mossegada. És per això que quan va arribar aquest llibre, no ho vam dubtar!

Jo, Steve Jobs, de George Beahm, és un llibre que recull un munt de cites del creador d’Apple en moments molt concrets i importants de la seva vida. Una de les coses que més m’ha agradat és que hi trobareu de tot. No només hi tenen cabuda les qüestions relacionades amb la informàtica, sinó que també hi ha el pensament d’aquest senyor pel què fa al treball en equip, la competitivitat, la manera de fer les coses, (molt i molt sobre) l’art i (molt i molt) sobre el disseny.

El llibre recull, breument, les petites picabaralles que va tenir també amb Bill Gates, i amb els individus que quan va arribar el moment, el van fer fora de la seva pròpia empresa:

“L’únic problema que té Microsoft és que no tenen gust. I ho dic seriosament, en el sentit que no se’ls acudeixen idees originals i no aporten gaire cultura als seus productes. Em sembla molt bé el seu èxit… en gran part se’l mereixen. El que no m’agrada gens és que en realitat fabriquen productes de tercera”

Grans perles, sens dubte.

El que no es pot negar és que Steve Jobs era un geni, però també era un individu summament “sobrat”:

“Nosaltres no fem màrqueting ni contractem consultors (…). Simplement fem productes excel·lents”

En resum, que aquest llibre recull les millors frases de, segurament per actitud, el Mourinho de la informàtica. Això sí, amb “jogo bonito” i fent servir els dits per moure les coses en una pantalla.

Share

Un pensament a “Jo, Steve Jobs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.