L’amant perillosa, de Haruki Murakami

@labutxaca @Grup62

A Japó ser fill únic és quelcom extrany, però en Hajime i la Shimamoto ho són i potser és això el que els acosta tant. Passen les seves tardes després de l’escola escoltant música o parlant dels seus plans de futur fins que els pares d’en Hajime decideixen canviar de domicili. La vida del noi es converteix, llavors, en un espai buit durant deu anys fins que troba una bona dona amb qui casar-se, tenir dues filles i establir dos clubs de jazz d’èxit.

Als trenta-set anys podria dir-se que és feliç, però és conscient que li manca quelcom… fins que apareix de nou a la seva vida la Shimamoto per omplir aquest buit. Ara s’ha convertit en una dona misteriosa que apareix i desapareix de la seva vida traient-li el son i sumint-lo en un estat letàrgic que farà perillar el seu món.

Feia temps que volia llegir una novel·la d’en Haruki Murakami, i en L’amant perillosa l’autor ens sorprèn amb un ritme senzill i fluït que ens transporta al Japó de postguerra i ens endinsa al perillós i alhora excitant món de l’amor i la passió.  És una novel·la amb molt d’estil, que et fa contenir la respiració cada cop que passes una pàgina.

A més, el nou format de l’editorial farà que el pugueu portar allà on aneu! Sense cap mena de dubte, nosaltres, llegiu-la!

Títol: L’amant perillosa
Autor: Haruki Murakami
Editorial: labutxaca
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-9930-063-4
Preu: 8,95€

Share

Un pensament a “L’amant perillosa, de Haruki Murakami

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.