L’estiu no s’acaba mai, d’Alba Dedeu

@Ed_Proa @Grup62

Darrere de tot allò que anem vivint, que tothom veu, sovint s’hi amaga quelcom més profund: el misteri de les relacions humanes barrejat amb els sentiments de totes aquelles persones que hi participen. Això és el que ens ofereix l’Alba Dedeu a la seva novel·la L’estiu no s’acaba mai: un seguit d’arguments que ens porten molt més enllà de les paraules. Al seu llibre hi trobarem diverses històries que ens parlen de les relacions humanes, els sentiments que neixen entre les persones quan s’acosten, però també quan s’allunyen, i també allò que no es diu però s’intueix.

L’autora, explicant-nos la quotidianitat, explora el més profund d’uns personatges que amaguen la seva pròpia història i ho fa d’una forma magistral, amb un llenguatge proper que convida a compartir les experiències dels personatges i a endinsar-se en els racons més foscos de la seva existència. Racons que tots coneixem però dels quals molt pocs gosen parlar…

“(…) pobre pare nostre ajagut aquí a dins, no pas perquè se li ha acabat la vida, sinó per la manera com es presenta davant la mort: amb la cara irrisòriament empastifada de colors inversemblants fins i tot en els vius, amb els llavis prims, que la mort li havia enfonsat, ara reviscolats matusserament amb un to rosat que no sé perquè ningú més que jo sembla que són macabres (…).”

Títol: L’estiu no s’acaba mai
Autor: Alba Dedeu
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent
Pàgines: 200
ISBN: 978-84-7588-327-4
Preu: 17€

Share

Un pensament a “L’estiu no s’acaba mai, d’Alba Dedeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.