La metgessa de Barcelona

Títol: La metgessa de Barcelona
Autor: David Martí
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 272
ISBN: 978-84-297-6916-6
Preu: 18,50€

L’Ivan s’ha llegit l’últim llibre del David Martí, La metgessa de Barcelona, i ens el ressenya per tots Nosaltres:

Vaig agafar La metgessa de Barcelona amb la curiositat de l’ignorant. No havia llegit l’anterior llibre de l’autor i, per tant, no en tenia referències.

De seguida em vaig trobar immers en una sèrie d’esdeveniments que ho embolicaven tot en el marc de la ciutat on visc, Barcelona, molts anys abans de tenir les dimensions que té actualment.

Misteris i intrigues, canvis i fatalitats embolcallen una història senzilla donant-li una dimensió èpica digna de succeir a la Ciutat Comtal. Una ciutat que apareix com un personatge més i que és imprescindible per desgranar els secrets que condueixen al final de la història de la metgessa de Barcelona.

Un llibre que juga amb la incertesa del futur que ha de venir, les dificultats del present que està aquí i el llegat del passat que s’ha de preservar. Ens explica com s’ha d’avançar sense por cap al futur, lluitant amb el que tenim i amb respecte pel que ja ha passat.

Una història entre Barcelona i Montserrat que tanca un capítol dins d’una llegenda més gran.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

Un pensament a “La metgessa de Barcelona

  1. Montserrat Brau

    Ivan, en David Martí ha fet RT del teu comentari, així que t’he de donar les gràcies en nom propi i en el de molts lectors nous d’avui per al nosaltres, que han aterrat aquí gràcies a aquest comentari d’una gran novel·la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.