Tot somni té un preu

Títol: La mort del corredor de fons
Autor: Jordi de Manuel
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 272
ISBN: 978-84-2976-882-4
Preu: 19,50€

Com taronges se’m van quedar els ulls d’oberts en llegir el final d’aquest llibre! I no precisament pel que us podeu pensar… I és que no només la novel·la negra nòrdica en sap d’això d’assassinats: els catalans també en sabem un munt d’aquest gènere. I així ens ho ha fet saber en Jordi de Manuel a la seva última novel·la, La mort del corredor de fons, on ens porta un nou cas per l’inspector Marc Sergiot.

Mentre un metge jubilat passeja el seu gos per la serra de Collserola, un jove barceloní surt a aconseguir diners per poder mantenir el vici de la seva parella. És un estiu calorós a Barcelona i el Nit, el gos del metge, està especialment neguitós quan comença a gratar la sorra fins a destapar el que semblen ser unes restes humanes. A l’altra banda de la ciutat, mentre el metge torna a casa per avisar la policia, se succeeixen una sèrie d’assassinats que no son gens normals a la ciutat.

Amb un fil trepidant, l’autor ens fa un recorregut pels racons de la ciutat mentre ens presenta en Leo, un petit lladre que resulta ser molt llest, en Hakim, un jove marroquí amb un somni, i en Zoran, un home que pot arribar a ser molt perillós.

Les vides de tots tres es creuaran al llarg de la novel·la fent que cada pàgina sigui més intrigant que la següent.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

4 pensaments a “Tot somni té un preu

  1. Montserrat Brau

    Eli, aquesta novel·la ja m’havien dit que prometia… que bé que t’hagi agradat i que ens l’hagis portada aquí! Tu que sempre tens “un cadàver entre les mans” ets una gran prescriptora del gènere!! Moltes gràcies!

  2. Elisabeth

    Montse, ara ja ho podem dir ben clar que els nòrdics no són els únics que en saben de novel·la negre. Aquí tenim grans escriptors del gènere també!

  3. Imma

    Grans escriptors, grans comunicadors i ignorants que no sabem llegir i no entenem fins que s’arriba al final. Es pot canviar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.