Demana’m el que vulguis, de Megan Maxwell

@labutxaca @Grup62

La Judith Flores és una noia de vint-i-cinc anys, soltera, independitzada i amb una feina d’administrativa en una delegació de Madrid de la farmacèutica alemanya Müller. L’Eric Zimmermann és un noi de trenta-un anys, solter, independitzat i amb el càrrec de més alta responsabilitat d’aquesta mateixa farmacèutica; n’és el cap. I entre ells dos s’establirà el que serà més que una relació professional. Es coneixeran, se sentiran atrets i viuran una història plena de passions, sexualitat i descobriments.

Demana’m el que vulguis és la primera part d’una trilogia que relata les experiències amoroses i eròtiques de la Judit i l’Eric com a actors principals, que no únics. La narració segueix el fil dels pensaments i de les sensacions de la protagonista, i va desvetllant-nos poc a poc tota una sèrie d’esdeveniments que ens permetran descobrir racons luxosos i sovint morbosos, que ajudaran a donar forma als reptes sensorials que se li plantegen a la Judit i per als que no sabia que estava preparada.

Qui teixeix aquesta història és la Megan Maxwell, una prolífica escriptora de novel·la romàntica que ha afegit un punt més a aquests mateixos relats: l’erotisme. Element que no es fa esperar gaire ja que a les primeres pàgines de les més de cinc-centes que conformen el llibre, trobem relatades les primeres de les moltes experiències sexuals que es viuran en aquesta història.

Si sou lectors enamorats del gènere romàntic, i desitgeu afegir-hi un punt excitant a aquestes aventures amoroses, Demana’m el que vulguis no us decebrà en absolut. I el “Continuarà” que trobareu a la darrera pàgina, us farà sentir les ganes de viure més passions i desitjos inconfessables de la mà de la Judith.

Títol: Demana’m el que vulguis
Autor: Megan Maxwell
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB Premium
Pàgines: 528
ISBN: 978-84-9930-771-8
Preu: 14,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.