Els anys perduts, de Mary Higgins Clark

@Ed_62 @Grup62

Quan llegim a la solapa que el fil conductor d’aquesta novel·la gira entorn de la troballa d’un manuscrit autògraf atribuït a Jesucrist que Jonathan Lyons, arqueòleg de prestigi i pare de la protagonista, sembla ser que ha descobert, tendim a pensar que és una més de les nombroses seqüeles de la moda dels misteris amb referències religioses i esotèriques.

Però no és això. Aquest tema, certament present, és tan sols una peça del complex teixit de relacions de tota mena que envolten l’assassinat de l’erudit professor.

Mary Higgins Clark ens planteja a Els anys perduts tot un món de personatges lligats entre ells per llaços d’amistat, amor, enveges i odis que, amb important intervenció de l’atzar, van descabdellant davant nostre una història apassionant i difícil de deixar. No serà fins les darreres planes que podrem descobrir què s’amagava rere l’aparent tranquil·litat de la vida acadèmica.

És particularment colpidor el personatge de Kathleen, la vídua del professor Lyons, afectada per una creixent demència senil. És inevitable pensar en la professora de piano interpretada per Emmanuele Riva al guardonat film “Amour” del director Michael Haneke.

Si voleu una lectura gratificant i intel·ligent per a les vacances d’estiu, aquest llibre és una molt bona opció. Si el comenceu difícilment el podreu deixar.

Títol: Els anys perduts
Autor: Mary Higgins Clark
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 384
ISBN: 978-84-2977-001-8
Preu: 21,90€

Share

Un pensament a “Els anys perduts, de Mary Higgins Clark

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.