Els pitjors anys de la meva vida, de James Patterson

@llibresjoves @Grup62

Al Nosaltres estem fent un petit especial pels lectors més joves! Queda poc per l’arribada dels Reis…

L’escriptor nord-americà James Patterson, ben conegut pel públic gràcies a les seves novel·les policíaques, des de 2011 està donant-se a conèixer a un públic diferent gràcies a la publicació a l’editorial Estrella Polar de la novel·la juvenil Condemnats, a la col·lecció Witch & Wizard.

Ara, s’introdueix al món infantil, adreçant-se a nens que tenen entre 11 i 13 anys amb la publicació d’Els pitjors anys de la meva vida, que narra la història d’en Rafe Khatchadorian, un noi que fa l’ESO i que és considerat, per alguns companys, un perdedor. El protagonista vol fer el contrari de les normes de l’escola i en funció de la norma que trenqui rebrà uns punts però si, a més, aconsegueix salvar-se del càstig o el veu la noia que li agrada rebrà uns punts extres.

James Patterson ha escrit el llibre a quatre mans amb Chris Tebbetts i compta amb les il·lustracions de Laura Park. Es pot afirmar que aquest llibre rep la influència de la saga del Diari de Greg d’en Jeff Kinney, ja que els protagonistes són semblants en el caràcter.

Els pitjors anys de la meva vida és un llibre molt divertit i amè, i segur que agradarà a tots els lectors entusiasmats amb els Diaris de Greg i amb els Diaris d’una penjada.

Títol: Els pitjors anys de la meva vida
Autor: James Patterson
Editorial: Estrella Polar
Pàgines: 284
ISBN: 978-84-9932-901-7
Preu: 14,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.