Inferno, de Dan Brown

@Ed_Empuries @Grup62

En Kim s’ha llegit Inferno, de Dan Brown, i ens el ressenya per a tots Nosaltres!

Inferno, de Dan Brown, és la nova aventura de Robert Langdon, l’expert en simbologia de Harvard que tots deveu conèixer d’El Codi da Vinci i Àngels i Dimonis. En aquesta ocasió, en Robert desperta en un hospital, sense saber ben bé què li ha passat i a partir d’aquí i acompanyat d’una misteriosa Dr. Brooks anirà recorrent Florència i altres ciutats que no us diré per no aixafar-vos la novel·la per intentar descobrir qui i què s’amaga darrera d’un fanàtic de l’obra de Dante –i en particular, la part de la Divina Comèdia anomenada Inferno.

El relat, com en tots els llibres de Dan Brown, atrapa de mala manera, és intens i trepidant, i té aquest valor afegit que aporta l’autor nord-americà que és que està farcit d’un munt de referències a l’arquitectura, la pintura, la literatura,… com bé deia un article que vaig llegir fa poc, Inferno és un llibre que es llegeix amb un iPad al costat!

Des de bon principi descobrim que la idea, la clau de volta que fa moure el llibre, és la superpoblació de la terra, la problemàtica que suposa i les terribles conseqüències que pot tenir. Una idea que, sincerament, et fa posar el nostre món una mica en dubte. Aquest mateix diumenge, al diari parlaven de l’escassetat d’aigua que hi ha al planeta, o sigui que…

El final no decep en absolut i més d’un tindrà una sorpresa amb com Dan Brown resol la qüestió. En qualsevol cas, és una lectura molt recomanable i que encantarà als fanàtics d’un dels autors més llegits de la Història.

Un més que se suma a la legió de fans de Dan Brown!

Aquí teniu el primer capítol en pdf, la pàgina oficial del llibre i el booktràiler.

Títol: Inferno
Autor: Dan Brown
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 640
ISBN: 978-84-9787-862-3
Preu: 22,50€

Share

Un pensament a “Inferno, de Dan Brown

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.