Inferno, de Dan Brown

@Ed_Empuries @Grup62

La darrera aventura del professor de simbologia de Harvard Robert Langdon torna a situar-se en terres italianes després de l’èxit d’Àngels i dimonis. Si en aquella ocasió l’artista que anava lligat a l’aventura era l’escultor Lorenzo Bernini a Roma, en aquesta ocasió l’obra i l’artista que està lligat a Inferno, és La Divina Comèdia de Dante, a Florència.

En aquesta ocasió, el professor no està sol, sinó que rebrà l’ajuda d’una metgessa anomenada Sienna Brooks amb qui hauran d’evitar la propagació d’una plaga semblant a la pesta negra arreu del món. O això sembla… Perquè no tot és el que sembla.

Dan Brown ho ha tornat a fer. Amb Inferno ha escrit una novel·la trepidant com només ell sap fer. Una lectura molt àgil i amena que fa que les pàgines del llibre passin volant. I a més a més, es destaca que l’autor juga molt bé amb el lector a qui enganya en diverses ocasions.

Inferno és una novel·la ideal per agafar unes ganes terribles de conèixer Florència ja que descriu perfectament aquesta ciutat i altres ciutats on es desenvolupa l’acció -i que no us revelaré-. I sobretot, no permeteu que us expliquin res de l’argument de la novel·la.

Bona lectura!

Aquí teniu el primer capítol en pdf, la pàgina oficial del llibre i el booktràiler.

Títol: Inferno
Autor: Dan Brown
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 640
ISBN: 978-84-9787-862-3
Preu: 22,50€

Share

Un pensament a “Inferno, de Dan Brown

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.