Ja podeu córrer! Les 100 llistes per a runners ja són aquí!

@labutxaca @Grup62

Hola a tots, Nosaltres!

Us ha passat això de tenir un individu al costat que espera el semàfor fent saltirons mentre vosaltres només teniu la sensació d’estar patint pluja, vent i fred?

Aquesta gent que l’únic que vol és córrer s’anomenen “runners”, i labutxaca acaba de publicar un llibre ideal per a tots els fans d’aquest esport. Forma part de la col·lecció El mètode checklist i s’anomena Les 100 llistes per a runners.

Els autors del llibre són la Martina Ros, la Natàlia Foguet i el Cinto Ajram, i ells són qui s’encarreguen de posar-vos al dia i a prova per a poder millorar en aquest esport tan addictiu.

I per celebrar la publicació de Les 100 llistes per a runners, labutxaca ha decidit muntar un concurs amb Nosaltres. Així doncs, labutxaca regalarà un exemplar del llibre a qui ens respongui la pregunta següent:

Quin personatge públic us faria apretar a córrer si us el trobéssiu?

Els guanyadors els decidirà labutxaca en funció del personatge, les raons i l’enginy de les vostres respostes.

I si voleu guanyar punts, només ens heu de respondre la pregunta següent: quina és la música que us acompanya quan sortiu a córrer?

Nosaltres, ja podeu córrer i escriure la vostra resposta al comentaris! Teniu temps fins dilluns de la setmana que ve. Us espera un exemplar de Les 100 llistes per a runners!

Sort!

Share

10 pensaments a “Ja podeu córrer! Les 100 llistes per a runners ja són aquí!

  1. Ada

    A mi la que avui per avui em faria córrer i de valent seria l’Angela Merkel…. De fet m’ha fet recordar una frase que sempre deia el meu avi quan li preguntaves: Quant t’ha costat això? Ell sempre responia: Un tip de córrer i mirar enrere!

  2. escletxa

    Hola!
    A mi m’agrada córrer tot i que fa temps que no m’hi “dedico”.

    Per mi hi hauria dues formes diferents d’apretar a córrer: per una banda si em trobés al José María Aznar (diuen que és un gran runner)! sortiria cames ajudeu-me!
    Però si em trobés al Murakami, que com ja sabeu, també és un megarunner, estaria encantada d’apretar a córrer per posar-me al seu costat 🙂

    Un hit per iniciar la marxa: “The eye of the tiger” Survivor.

  3. Sergi

    Apretaria a córrer si em trobes amb en Fèlix Millet (el gran oblidat), no fos cas que em fotes la cartera…
    I per córrer la musica que m’acompanya és la del Bruce…. Born to Run és una bona tria… res de makinote ni xumba-xumba ;P

  4. Elisa

    El personatge públic que em faria apretar a córrer per a atrapar-la, seria Mercè Rodoreda (encara que ara ja no seria possible). M’encantaria haver-la conegut i poder preguntar-li tantes i tantes coses i esbrinar el sentit de moltes coses de la seva obra!!!

    No sé si “100 llistes per a runners” em donaria algunes pistes de com poder fer-ho….

  5. Eva

    Ara amb el bon temps surto a còrrer sovint i correria més despressa si hem trobés el Mourinho.Quin home més desagradable i polèmic!!!!
    Ara que si hem trobés amb l´Urdangarin correria també per atrapar-lo i dir-li unes quantes de fresques!!!
    Per sortir a correr escollo música escandalosa i estrident per donar-me ànims,AC/DC,Lady Gaga,o clàssics com el Pet shop boys,els U2 o música molt comercial potent!!!

  6. Monicat

    A mi em faria correr (al davant) un grupet de nens i nenes que es volguessin iniciar en aquest esport. Jo faria de “Flautista d’Hamelin”.
    La música que m’agrada per correr és música canyera (rock o techno) que tingui un ritme semblant al meu i que em motivi a moure’m

  7. Ada

    Rellegint el comentari que vaig publicar, he vist que m’he oblidat de dir-vos quina música m’agradaria escoltar escapant de l’Angela Merkel: Maroon 5 o Pink…:)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.