L’últim lapó, d’Olivier Truc

@ColumnaEdicions @Grup62

La Victoria s’ha llegit L’últim lapó, d’Olivier Truc, i ens el ressenya per a tots Nosaltres:

Aquest llibre és una barreja entre novel·la negra escandinava (com la d’Stieg o Asa Larsson) i thriller. A L’últim lapó ens trobem com a protagonistes dos policies que formen part d’una divisió molt concreta: la policia dels rens. La seva tasca és encarregar-se dels conflictes entre els ramaders de Lapònia.

El punt de partida són aquests dos policies, la Nina i en Klemet, que es troben amb l’assassinat d’un d’aquests ramaders, descendent de xamans, i també amb el robatori d’un tambor considerat màgic que havia de ser exposat al públic després d’anys i anys d’exili a França.

A mesura que va avançant el llibre anem veient què tenen a veure aquest assassinat i aquest tambor robat. I és que en aquest tambor hi ha uns dibuixos on s’adverteix que hi ha un lloc maleït on hi han anat a parar durant dècades aquells que són més ambiciosos… i tots han acabat morts.

És en aquest panorama, enmig del no-res, amb un fred i una soledat infernal, amb el qual hauran de lidiar la Nina i en Klemet.

Aquest és un llibre de bons i dolents on els nostres protagonistes policies hauran d’anar al darrere d’aquest tambor, de l’assassí d’aquest ramader i, sobretot, d’un dolent molt dolent massa interessat en trobar aquest lloc maleït.

Al principi del relat només hi ha 10 minutets de llum. La resta és foscor i fred… però la trama enganxa prou per voler descobrir quins secrets amaga aquest últim lapó.

La veritat, enganxa prou com per voler que el cas acabi tenint les 24 hores de sol!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: L’últim lapó
Autor: Olivier Truc
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 560
ISBN: 978-84-664-1725-9
Preu: 18,90€

Share

3 pensaments a “L’últim lapó, d’Olivier Truc

  1. M. Carme Altarriba

    Ara l’estic llegint i de veritat que m’agrada, sí que enganxa. I a més estic tenint una visió de Lapònia i la seva gent que desconeixia. Un llibre que val la pena llegir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.