El ninot de neu, de Jo Nesbø

@Ed_Proa @Grup62

Tothom en parla bé, d’en Jo Nesbø… però a mi no m’agrada la novel·la negra… i tothom diu que val la pena llegir-lo… però a mi em criden més els drames… i tothom m’explica que és un rotllo més Larsson que no pas Conan Doyle… però jo quan vaig a la llibreria miro abans les novetats en llengua catalana que cap altra cosa… i tothom hi posa topets de recomanació… però, però, però jo al final hi caic i el començo… i em tothomejo: ja no el puc deixar!

No em sorpèn que tingui tant d’èxit, aquest novel·lista. El ninot de neu és obra d’algú que no només sap escriure bé, sinó que sap com anar tensant la corda de l’argument de tal manera que arriba un moment que penses “és que si el deixo ara tampoc no podré dormir, així que millor l’acabo i descanso!”.

“-Morirem.” diu un noi al final del primer capítol. Doncs sí, alguns moriran, alguns ninots de neu es desfaran i abans hauran aconseguit angoixar-nos tant com a en Harry Hole, un inspector amb clarobscurs, que s’assembla més als qui persegueix que als qui vol protegir… “És el que té la floridura. No veus que n’hi ha”.

Aquí teniu el primer capítol en pdf, el booktràiler del llibre i l’entrevista a l’autor on parla sobre El ninot de neu.

Títol: El ninot de neu
Autor: Jo Nesbø
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent
Pàgines: 312
ISBN: 978-84-7588-417-2
Preu: 21€

Share

2 pensaments a “El ninot de neu, de Jo Nesbø

  1. Arnau

    Una novel·la de primera. No coneixia en Jo Nesbo fins ara, però després d’haver llegit el ninot de neu ja m’he comprat el primer llibre de la sèrie Harry Hole, i la penso llegir tota!

  2. Nosaltresllegim.cat

    Un tros de llibre! No te n’estiguis d’enviar-nos la teva ressenya al Nosaltresllegim! Vés a contacte i anima’t a escriure-la per explicar-nos que tu també ets un de nosaltres! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.