Nosaltres, tenim una notícia fabulosa i un Guardià Invisible!

@ColumnaEdicions @Grup62

Hola a tots, Nosaltres!

Com ens agrada començar així l’any! Qui va dir que el 2013 seria malastruc? Res de res! Aquí al Nosaltresllegim us volem oferir la possibilitat d’aconseguir un dels que, sens dubte, serà un dels llibres de l’any. Sí, ho sabem. És d’hora per dir-ho… però és que n’estem convençuts!

La Dolores Redondo ha escrit un llibre d’aquells que es llegeix tan ràpid que te l’acabes sense voler i que serà la primera part de la que s’anomenarà Trilogia de Baztán.

L’escriptora donostiarra ens acosta a El guardià invisible un relat àgil d’aquells que atrapen de mala manera on barreja l’horror, la faula i la novel·la negra, i on les muntanyes i les valls d’Euskadi fan de teló de fons.

És per això que davant d’aquest escenari… si en tenim 5 per regalar, què voleu que en fem? Doncs regalar-los! I en aquest cas, només haureu de respondre una pregunta ben senzilla:

Com es diuen el riu i la localitat on es desenvolupa la història d’El guardià invisible?

Els encarregats de decidir qui s’emporta els 5 exemplars seran els amics de Columna. Teniu temps fins el dilluns 14, el dia abans de la publicació del llibre, i heu de respondre als comentaris d’aquest post.

I sobre el “serà un dels llibres de l’any”, no és que ens hagi agafat un atac fanàtic. El guardià invisible es publica aquest 15 de gener simultàniament en català, castellà, euskera i gallec. La qüestió és que, a més, ja està emparaulada la seva publicació en francès, alemany, italià, portuguès, brasileny, noruec… un total de 13 llengües! Alguna cosa bona deu tenir aquest llibre, oi?

Que no us ho expliquin! Aconseguiu-lo a través de Nosaltres responent la pregunta que us hem fet.

I si Nosaltres no us hem convençut, aquí teniu un text que hem trobat al blog de l’autora:

“Mi sentido del humor es peculiar, me cuesta reírme de las tonterías típicas. Vaya, que no me gusta la gente que parece idiota haciendo el idiota, prefiero gente normal, del montón, en situaciones grotescas, ridículas, o fuera de contexto. Me parece del todo normal que alguien muy tonto haga tonterías, pero me resulta divertido cuando las hace alguien de quien no se espera una actitud así, o las situaciones en las que el desconcierto del que las sufre es tan evidente que va entre el patetismo y el sentido más humano del humor que nos lleva a reírnos de nosotros mismos.

Mi sentido del horror también se las trae, por eso mis personajes son personas normales en situaciones especiales, situaciones que les llevan a explorar esas habitaciones cerradas que todos tenemos en el alma y que son tan frías e inhóspitas que daríamos cualquier cosa por no tener que penetrar en ellas jamás. Ya lo hice en Los privilegios del ángel adentrándome en el duelo no resuelto, en la pérdida y en la negación hasta llevar a la protagonista al límite, a la delgada línea roja, pero cuidando todo el tiempo de no hacer del personaje un ser plano y patético, sino una criatura hermosa con tantos matices y riquezas que explorar su dolor fuese posible sin odiarla. Lo he vuelto a hacer en El guardián invisible que se publicará en enero: Amaia Salazar os cautivará con su perfecta humanidad llena de imperfecciones. Una mujer con luces y sombras que en su búsqueda de respuestas irá encendiendo y apagando para lograr esa alternancia de claroscuros que es la vida de cualquier mujer. Una anhelada maternidad que no llega, los celos profesionales de sus compañeros, las obligaciones hacia la familia y el miedo como eje central de la novela explorando los límites del terror racional del que no podemos huir ni escondernos porque no es un monstruo bajo la cama sino una criatura que vive en nuestro interior.”

Té bona pinta, oi?

Esperem les vostres respostes!

Títol: El guardià invisible
Autor: Dolores Redondo
Editorial: Columna
Col•lecció: Clàssica
Pàgines: 480
ISBN: 978-84-6641-589-7
Preu: 18,50€

Share

22 pensaments a “Nosaltres, tenim una notícia fabulosa i un Guardià Invisible!

 1. Eva

  Hola Bon dia,quina manera més xula de començar el dia!!!
  Tinc moltes ganes de llegir aquest llibre,la veritat es que ve amb molta força.
  Crec que el llibre es desarrolla al nord de Navarra a la Vall del riu Batzan,a la localitat de Elizondo.
  Espero tindre sort GRACIES a tot l´equip!!

 2. Bea

  La història es desenvolupa al riu Baztan i a la localitat d’Elizondo.
  Quines ganes de llegir-lo!!! A veure si tinc sort.
  Gràcies.

 3. olguetes

  Bones,

  Espero tenir sort i que em toqui el llibre!!
  La història es desenvolupa a la Vall de Baztan, al riu Baztan i a la localitat d’Elizondo.

  🙂

 4. Glòria Planas

  N´acabo de sentir parlar i ja tinc ganes de clavar-li els ulls i no parar!!!!
  Per si tinc sort i em toca:

  La història té lloc a prop del riu Baztán i a la localitat d’Elizondo.

  Gràcies pel sorteig!

 5. Quadern de mots

  Gràcies, ja responc aquí mateix,

  El riu és el Baztán i la localitat és Elizondo situats a la Vall de Baztán.

  He estat investigant i el llibre té molt bona pinta.

  Gràcies pel sorteig. Sort a a tots!!!

 6. Laura

  Riu: Baztan. Localitat: Elizondo.
  Moltíssimes ganes de poder llegir aquesta novel.la que apunta maneres!!! Comencem el 2013 amb la il.lusió d’una bona novel.la entre les mans!
  L.

 7. admin

  Nosaltres!
  Ja tenim els guanyadors. Aquests pròxims dies ens posarem en contacte amb ells per enviar el premi.
  Moltes gràcies a tots per participar!!

Els comentaris estan tancats.