Operació Caramel, d’Ian McEwan

operaciocaramel

@Empuries_Ed @Grup62

Per llaminer que sembli el títol, l’Operació Caramel de l’Ian McEwan no és un llibre dolç. La veritat és que tira més a amarg que una altra cosa.

La Serena Frome és una noia molt jove, molt guapa i molt innocent. Té una gran passió per llegir tot el que li cau a les mans (faria un bon paper al Nosaltres), però la seva mare s’imposa amb els estudis i li diu que es deixi estar de novel·letes i que faci una carrera com Déu mana.

El cas és que la Serena no fa el que li agrada, que es llegir, i comença a estudiar matemàtiques. Per una sèrie de circumstàncies coneix un antic professor que l’educa de forma minuciosa. Mentre fan picnics bucòlics al camp la va formant, perfilant i acariciant, bo i preparant-li dinarets suculents.

El senyor en qüestió és un antic agent del MI6, el servei secret, i tot en ell és tan i tan secret i tan i tan misteriós que un dia, sense cap tipus d’explicació, desapareix sense deixar rastre.

No penso explicar-vos en què consisteix l’Operació Caramel però ja us dic que la Serena serà la cap de turc d’una trama en la qual no saps en qui confiar, ni qui serà la pròxima víctima, ni de què són capaços tota aquesta colla de talps que surten com a bolets per tal d’aconseguir uns objectius buits i sense cap sentit.

Però ja se sap… qui paga mana!!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Per cert! A qui us agradaria espiar? Participeu al sorteig via Twitter que té en marxa Empúries!

Títol: Operació Caramel
Autor: Ian McEwan
Editorial: Empúries
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 336
ISBN: 978-84-9787-888-3
Preu: 19,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.