Una nit, un somni, de Gemma Lienas

@labutxaca @Grup62

La Mireia s’ha llegit Una nit, un somni, de la Gemma Lienas, i ens l’explica al Nosaltres:

Aquesta novel·la em va captivar des del principi, tot i que quan el vaig començar creia que els capítols eren massa llargs i alternaven les vides de dues dones sense un ordre aparent dins de cada capítol. Al principi em va costar, però després li vaig veure la màgia!

La Gemma Lienas és la reina de les descripcions, dels detalls, de lligar les vides de persones totalment alienes…

A mesura que avances en la lectura, i t’hi submergeixes gràcies a la redacció i l’enfocament que fa l’autora, coneixes dues dones ben diferents però que passaran i viuran situacions molt similars.

L’Olga és una biòloga, casada i amb dos fills, que des de fa temps té un somni recurrent amb un home misteriós i desconegut que li regala nits “calentes”. Això li fa tenir un sentiment de culpabilitat que s’equilibra quan el seu marit, per sí sol, li comença a confirmar que el seu matrimoni trontolla o és en punt mort.

Amb ella viurem situacions ben divertides, pujades de to i també tristes. Com la vida mateixa!

També coneixerem la Mari Loli, caixera d’una gran superfície, casada i amb tres fills, que des de fa anys consenteix les infidelitats del seu marit i això la porta, arribada en aquest punt de la seva vida, a començar a viure pensant en ella i no en el seu matrimoni acabat i sentenciat.

Amb ella també riurem i entendrem certs comportaments com a vàlids -o no- però que ens faran gaudir i passar molts nervis.

En fi, no us explicaré res més i us animo a llegir el llibre. Val molt la pena! A veure amb quina de les dues us identifiqueu més…

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: Una nit, un somni
Autor: Gemma Lienas
Editorial: Labutxaca
Col·lecció: Labutxaca
Pàgines: 192
ISBN: 978-84-9254-971-9
Preu: 7,95€

Share

Un pensament a “Una nit, un somni, de Gemma Lienas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.