Faré tot el que tu vulguis, de Iolanda Batallé

faretotelquetuvulguis

@ColumnaEditorial @Grup62

La Cristina de Fortuny ens ressenya el nou llibre de la Iolanda Batallé… A veure què us sembla!

Quin secret amagues? Sí, aquell que vas prometre no dir a ningú… Va, no dissimulis, que segur que en guardes un!

No? Doncs, la Nora, la protagonista de la premiada novel·la de la , sí que n’amaga un, de secret… i no és la única. Era una nena quan va prometre no revelar res de res a ningú.

Vaja, ja ho he tornat a fer! He començat la casa per la teulada… Faré tot el que tu vulguis arrenca amb la Nora a dins d’un avió compartint, diguem-ne, alguna cosa més que el seient del costat… amb un atractiu jove que acaba de conèixer. I aquest serà el punt d’inflexió a la vida de la protagonista: aquest jove biòleg, en Nacho, serà qui aconsegueixi despertar-li el desig.

Però qui era la Nora abans d’aquesta escena? Ens trobem davant d’una dona d’uns quaranta anys, tímida i poc expressiva, dedicada a la pintura, i casada des de fa vint anys amb en Robert, a qui ha estat sempre fidel fins que viatja a Londres, on s’enamora del Nacho.

Com pot passar a la vida real, el despertar de l’amor colpejarà la seva vida. Tal i com diu la Nora: “una persona que  no coneixem de res ens pot canviar la vida”. Com a pintora consolidada treballa en una nova exposició de quadres que mostraran el que sent, el que està experimentant…

El gir que suposarà el despertar de l’amor, la sensualitat i el sexe faran que la Nora se senti viva i amb ganes de decidir per sí mateixa qui és, i què és el realment vol fer a la vida d’ara endavant.

Aconseguirà alliberar-se del seu secret? Aconseguirà trencar amb la rutina del seu matrimoni convencional? La Nora és una supervivent.  Vols saber-ne més? Aquí us deixem un petit tast:

El pensament se li’n va anar a les construccions de bambú: la més antiga a Manxúnira és de fa més de mil anys. Són unes construccions que aguanten de tot, es mouen amb la terra si hi ha terratrèmols. L’avi li parlava sempre de les estructures, no dels recobriments. Si l’estructura de bambú està ben feta és pràcticament eterna.

Teniu entre les mans un dels llibres més buscats i més firmats d’aquest Sant Jordi. Tanta gent no pot estar equivocada. Sens dubte, una bona lectura!

Aquí teniu el primer capítol en pdf i el booktràiler del llibre:

Títol: Faré tot el que tu vulguis
Autor: Iolanda Batallé
Premis: Premi Prudència Bertrana de novel·la (2013)
Editorial: Columna
Col.lecció: Clàssica
Pàgines: 200
ISBN: 978-84-664-1803-4
Preu: 18,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.