La Glòria Gasch ens recomana ‘Ofrena a la tempesta’ per Nadal

lofrenaalatempestaLa recomanació de lectura d’avui per aquest Nadal -i qui diu Nadal diu Reis, ja ens enteneu- és un valor més que segur. Aquí al Nosaltres n’hem parlat molts i molts cops d’aquesta autora perquè, com a molts i molts, ens ha deixat corpresos, esfereïts i esblaïmats amb la seva Inspectora Amaia Salazar.

Avui però, serà la Glòria Gasch, directora de Màrqueting i Comunicació del Grup 62, qui ens recomanarà per aquest Nadal la tercera part de la Trilogia del Baztán: Ofrena a la tempesta. A veure què ens explica…

Quan vaig acabar-me de llegir El guardià invisible després de que la seva editora me’n parlés tan bé vaig pensar que estàvem davant d’un llibre molt gran.

Després va venir El llegat dels ossos. I quan vaig acabar de llegir l’últim de la trilogia, Ofrena a la tempesta, l’èxit ja havia esclatat. I es que el tercer llibre tanca tres novel.les protagonitzades per una Amaia Salazar que, lluny de ser un Harry Hole melancòlic, viu marcada per la foscor d’una infància terrible amb una mare que cap de nosaltres la desitjaríem.

Les morts de nadons a la vall de Baztan, l’Inguma, el dimoni que immobilitza els dorments i es beu el seu alè, els personatges: en Jonan, el seu company d’investigació; el marit perfecte en James, la tia Engrasi, Markina, el jutge amb lel que totes somiem… Tots aquests elements conformen una trama que es desplega amb tota la seva força i t’atrapa fins al final.

Després, quan te l’acabes, sí que ets sens una mica orfe de llibre… però a l’Amaia Salazar, com en Harry Hole, li queda molta corda.

To be continued…

Doncs això té molt bona pinta, Glòria!

Ho tindrem en compte. Això sí, d’una cosa n’estem ben segurs: aquells que s’hagin llegit les dues primeres parts de la trilogia no els haurem de convèncer gaire! Ja van convençuts a la llibreria!

Títol: Ofrena a la tempesta
Autor: Dolores Redondo
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarés
Pàgines: 592
ISBN: 978-84-664-1904-8
Preu: 18,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.