L’home que perseguia el temps, de Dianne Setterfield

lhomequeperseguiaeltemps

@Ed_Empuries @Grup62

La Judit torna al Nosaltres per explicar-nos la història de L’home que perseguia el temps, de .

He sentit dir, de boca de gent que no ho pot saber, que en els darrers moments de l’existència a les persones els passa la vida sencera per davant dels ulls. I és així com comença aquesta novel·la de la Diane Setterfield, centrada en els records.

Al llarg del llibre, el protagonista, en William Bellman, ens va explicant la seva història personal. La feina a la fàbrica de teixits familiar, la infantesa amb la seva mare, la vida amb la seva dona i els seus fills, però sobretot la influència que té la mort sobre ell.

I és aquí on entra un personatge misteriós que ell anomena Black i que sempre apareix en els enterraments dels seus éssers estimats. Però en Black és real? O és simplement producte de la seva imaginació? El pobre William Bellman està… com us ho diria? Està molt confós i es bolca totalment en la feina i en no tenir ni un instant lliure per pensar. L’obsessiona tenir tot el seu temps ocupat i és aquí quan les relacions personals queden a banda…

Una narrativa plena de brillants descripcions amb certes influències gòtiques, on les escenes de foscor i boira hi són presents sempre i ens fan plantejar com de prima i fràgil és la línia que separa els records que ens hem creat, de la realitat. Com saber si el que recordem és real? Què ens marca o ens queda a la ment i què oblidem sense ni tan sols parar-hi atenció? Per què ho fem? I sobretot, com condiciona la resta de les nostres vides?

Si voleu aprofundir en les incògnites que envolten els records, feu memòria i no us oblideu de llegir l’Home que perseguia el temps.

Moltes gràcies pel teu escrit, Judit! Farem memòria i no oblidarem el teu consell!

Aquí teniu el primer capítol en pdf i el booktràiler del llibre:

Títol: L’home que perseguia el temps
Autor: Dianne Setterfield
Editorial: Empúries
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traducció: Carles Andreu | Anna Puente Llucià
Pàgines: 416
ISBN: 978-84-9787-924-8
Preu: 20,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.