Un dia qualsevol, de Tatiana Sisquella

undiaqualsevolLa , durant els anys en què va dur a terme la seva tasca periodística en un mitjà escrit, es va centrar en una columna setmanal a la contraportada del diari ARA. Aquest Un dia qualsevol és un recull de tots aquest articles que va anar escrivint fins el juny de 2013.

La veritat és que resulta fàcil, molt fàcil, imaginar-se la Tatiana com una persona profundament humana, vital, contradictòria, feliç, infeliç, divertida, mandrosa, vital… Una persona amb tots els seus “ets” i “uts”, com la descriu la Sílvia Soler en el seu magnífic pròleg.

Aquest és un llibre per portar a la bossa i fer-ne un bon ús quan tenim el dia ximple.

Cada article, fins i tot els més tristos són capaços d’arrencar-te un somriure. Són petites joies evocadores d’un passat no tan llunyà: els estius a la platja, la panxa calenta pel sol i el record d’unes pessigolles molt especials, els Nadals, els reis mags i la cara dels nens, les nits màgiques a can Barça, l’amor, el desamor, la malaltia… I també els viatges, les anades i tornades i els sopars amb els amics.

Mica en mica, la Tati ens fa cinc cèntims del seu dia a dia, i així anem coneixent una mica millor el seu món, els seus desitjos, els seus anhels i també les seves decepcions.

M’ha agradat llegir-lo. És un llibre que fa que el teu ànim es torni més serè i la percepció de les coses més bonica.

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: Un dia qualsevol
Autor: Tatiana Sisquella
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 216
ISBN: 978-84-664-1877-5
Preu: 14,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.