Adulteri, de Paulo Coelho

adulteripaulocoelhoDesprés d’haver llegit uns quants llibres d’en , la seva darrera novel·la, Adulteri, m’ha sorprès gratament. I m’ha sorprès perquè relaciono en Coelho amb llibres d’una profunditat immensa, com ara Veronika decideix morir o L’alquimista. I això no vol dir que l’adulteri no tingui aquest rere fons de totes les seves obres, oi tant que el té! Però amaga molt més que això. Amaga quelcom que molts hem sentit i molts pocs sabem expressar.

La Linda no en té prou amb saber que té tot allò que vol. No en té prou perquè els luxes, una família modèlica, una feina que li agrada i una vida social ben estructurada no li omple el gran buit que sent dins seu. Li falta quelcom i no sap què és, però la seva feina l’acosta a un antic xicot del institut on anava i de sobte el món li obre noves possibilitats.

En la recerca d’allò que volem però no sabem que és, a vegades, ens hi podem perdre. L’amor és molt més que una vida rutinària sense cap mena d’imprevist. L’amor és la recerca d’un mateix en l’altre, en la vida, en els petits detalls que t’envolten… És saber-te trobar en qualsevol lloc.

Què me’n dieu, nosaltres, us atreviu a endinsar-vos en aquest Adulteri?

Us en deixo un vídeo introducció fet pel propi Coelho.

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: Adulteri
Autor: Paulo Coelho
Editorial: Planeta
Col·lecció: Ramon Llull
Traductor: M. Dolors Ventós Navés
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-9708-271-6
Preu: 18,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.