Hotel Indira, de Melcior Comes

hotelindiraJa us ho dic ara: m’ha agradat.

L’Hotel Indira del  ens explica la vida d’un noi ja no tan jove però no prou gran -i no prou madur!- anomenat Nico, que després de tenir cert èxit amb un escrit publicat a ses illes, que és d’on és ell, se’n va a fer fortuna a Barcelona intentant seguir amb la seva carrera com a escriptor.

Després de més de dos i tres desenganys amb el tema decideix tornar a la seva Mallorca natal per tal de treballar a l’Hotel Indira, el negoci familiar, que va viure temps de gran esplendor a la dècada dels seixanta però que ara té una pinta, un aspecte i una flaire tirant a galdosa i decadent.

Amb aquest panorama, en Nico comença a treballar-hi i a ajudar el seu oncle. I el que es podria convertir en un llibre tirant a peli de les avorrides del Cine Verdi acaba atrapant perquè va molt més enllà de la descripció de com de lletges són les coses: en aquest llibre hi trobareu acció, sang, violència, passió, sexe… només hi falta el rock ’n’ roll! Això sí, hi ha classes d’anglès.

Si alguna cosa no farà aquest llibre del Melcior Comes és deixar-vos indiferents perquè, malgrat que triga en arrancar una mica per tal de poder situar a tothom al seu lloc, després la lectura esdevé trepidant quan comença a passar de tot i de forma molt creïble.

Sembla que Mallorca no es convertirà en el Sin City dels Països Catalans -per això potser ja tenim València- però sens dubte que els recents casos de corrupció que podem veure als diaris l’han situada més a prop de l’Hotel Indira i les seves circumstàncies.

Nosaltres, no us el perdeu!

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: Hotel Indira
Autor: Melcior Comes
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 368
ISBN: 978-84-664-0870-7
Preu: 19,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.