Dóna’t, d’Àngels Bassas

donatangelsbassasNosaltres, recordeu d’aquella noia primeta i bufona que sortia als mítics serials de TV3 com ara Nissaga de poder, Temps de silenci i El cor de la ciutat, entre d’altres? Aquella que també hem vist al Teatre Romea, al TNC o a la Sala Beckett? Doncs bé, aquesta noia s’ha fet gran en tots els sentits. Tan és així que a banda de la seva tasca interpretativa ha provat fortuna en el món de les lletres… I ho ha fet per la porta gran, quedant finalista del premi Josep Pla 2015, que no es poca cosa!!

En aquest debut de l’Àngels Bassas òbviament hi trobem un esquema purament teatral. Tot comença quan la María, la protagonista d’aquesta historia, surt de gira per les espanyes per fer una sèrie d’actuacions de l’obra que fa dies que assaja.

I arriba el moment en què es troba a Sevilla, còmodament instal·lada a la seva habitació i… i la María està tan neguitosa per una estrena imminent que no aconseguix adormir-se de cap manera. Per distreure’s decideix mirar d’amagat què passa a les altres habitacions -res dolent, fer una mica el xafarder i ja està…- però mirant i mirant, tot d’una s’adona que hi a algú que també l’observa a ella. Patapam! Ja hi som!! A partir d’aquí la trama està servida…

No serè jo que us aixafi la guitarra de què és el que passa amb la María i el desconegut. Només us puc avançar que se’l troba per tot arreu: Sevilla, Bilbao, Pamplona, Lleó, Àvila… Sap quines son les seves roses preferides i, en fi, també en sap molt de l’art d’estimar. Això és quelcom que la nostra estimada protagonista te ocasió de comprovar en les seves tòrrides carns.

Inspirant-se una mica en aquesta fornada de llibres de senyores ardents i senyors amb certa tendència al sadomasoquisme suau, la historia planeja i fa alguns girs inesperats pel món del sexe i els desitjos més prohibits.

Noies i Nosaltres, ja ho sabeu: la vida és plena a vessar d’amor en totes les seves variants! Dona, dóna’t!

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: Dóna’t
Autor: Àngels Bassas Gironès
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-297-7509-9
Preu: 17€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.