Sense ales (Trilogia L’Esfera 1), de Muriel Rogers

sensealesmurielrogersLa Teodora, la nostra lectora més jove s’ha encarregat de llegir una trilogia que té molt bona pinta! Està escrita per Muriel Rogers i aquesta primera entrega s’anomena Sense ales. Aquí teniu l’escrit de la Teodora:

Els habitants del Niu estan controlats per l’Esfera. Cada ciutadà te un codi específic, tots van vestits iguals, no hi ha diferències socials… Tothom viu en una constant connexió amb l’Altra Banda, un entorn virtual en el qual pots passar temps il·limitat en un món amb illes, mars recreatius, animals, pirates, sirenes…

La Kala és una nena de 15 anys que rebutja completament aquest estil de vida. S’ha connectat únicament un parell de cops en la seva vida a l’Altra Banda. Té un únic amic, en Beo, amb qui passa les tardes a les teulades, desitjant viure alguna aventura no virtual. Però tots aquests somnis s’esvaeixen quan en Beo desapareix. No va a l’escola ni tampoc és a la seva butaca de connexió. La Kala se sent sola per primera vegada a la seva vida i se n’adona que no pot viure sense ell.

Finalment, decideix atravessar a l’Altra Banda per trobar-lo, però les coses no van com ella s’esperava. Els pirates la capturen i li diuen que si els ajuda a vèncer l’antivirus, un vaixell que es dedica a destruir dobles, l’ajudaran a trobar en Beo. Abans però, haurà de passar un seguit de proves mentals i físiques per demostrar de què és capaç. A partir d’aquí, comença a viure innumerables aventures, sent coses que mai no havia sentit però te moltes preguntes a la ment: és possible enamorar-se a l’Altre Banda? La Kala no ho sap, però ho anirà descobrint poc a poc…

Una novel·la amb un gran final molt inesperat que us deixarà amb la pell de gallina. Trobarà la Kala en Beo? Seguirà sent el mateix després de tot el que ha viscut? Després de tot, és tan dolenta e irreal l’Altra Banda? Per què tothom li diu a la Kala que només ella pot destruir l’antivirus?

Quin és el motiu perquè l’anomenin l’Única?

Torna aviat, Teodora! Et volem llegir més sovint i volem saber com segueix l’aventura de la Kala!

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: Sense ales
Autor: Muriel Rogers
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 336
ISBN: 978-84-664-2043-3
Preu: 16,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.