Ets el culé més culé que ha visitat mai aquest blog? Tenim un “Viatge d’anada i tornada” per a tu!

El Gerard Piqué ha tingut el detallàs de dedicar-nos un llibre a “nosaltres”! No us ho creieu? Doncs aquí va un testimoni gràfic:
Gerard Piqué signa Viatge d'anada i tornada
Ah, sí, penseu que podria estar signant qualsevol cosa… Doncs si desconfieu, us equivoqueu!! Ens estava sigant un Viatge d’anada i tornada en exclusiva.

Hem pensat que el millor que li pot passar a aquest exemplar és fer un nou viatge, de les mans d’en Piqué a les d’algú de “nosaltres”, però ens hauríem d’assegurar que el futur/-a lector/-a és, de debò, culé, culé.

Si tu vols que t’enviem aquest llibre a casa, només cal que entre avui i el dilluns dia 19 abans de les 10 comentis aquest post dient el teu nom i per què t’agradaria rebre el llibre dedicat. A continuació, hauries de demanar als companys / coneguts / parents i amics de Facebook que comentin també aquesta entrada, indicant que són amics teus i donant fe que sí, que ets els més culé del món.
Des del blog, anirem recomptant quants us heu apuntat per rebre el llibre i qui de vosaltres està aconseguint més suports. El dia 19 a les 10 us direm a qui li enviem i ens posarem en contacte amb ell/-a per demanar-li l’adreça on enviar-li. És així de fàcil!
Una cosa més; demaneu als amics que els correus que facin servir siguin vàlids, perquè és possible que els fem arribar un correu d’autenticació.

Apa, animeu-vos! Si teniu la sang blaugrana digueu-nos-ho i que els amics ho confirmin, perquè el Viatge d’anada i tornada pot ser vostre.

Ja tenim guanyadora! Felicitats!

(darrera actualització dilluns 19 a les 10:15h)

Suports rebuts

516 Martuu
445 Alèxia
164 Núria
99 Julia
56 Ariadna
54 María S.
52 Júlia Fernández
37 Jenni
25 Laura
25 Lia
13 Adagio
7 Marta
6 Laia
4 Marta Ibáñez
2 Montserrat
2 Lidia
2 Marc
1 Meritxell
0 Albert
0 Martín
0 Estela
0 Noelia
0 Àngela
0 Ritta
0 Carla
0 Montse
0 Marc Matas

Share

1.560 pensaments a “Ets el culé més culé que ha visitat mai aquest blog? Tenim un “Viatge d’anada i tornada” per a tu!

  1. :)

    M’agradaria saber si el piqué firmara llibres i quan ho fara si algu ho sap que ho digui
    visca el barça i a per la remuntada!

  2. Montserrat Brau Autor de l'entrada

    Em temo que el Gerard Piqué no signarà llibres per Sant Jordi… ara que, ben mirat, els de Crackòvia estan a la carpa del passeig de gràcia, 20, o sigui que… potser sí que hi ha algun substitut de torn 😀
    Us seguirem informant de les signatures d’en Piquenbauer!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.