Falta menys d’una setmana per Sant Jordi!

Aquest matí he anat amb la família a Granollers i hem volgut passar per La Gralla, on tot estava ja preparat per la imminent arribada de Sant Jordi. Hem aprofitat per fer una repassada a l’oferta de llibres i la veritat és que he sortit feta un embolic!! Hi ha un bé de Déu de títols on triar i, evidentment, no podran venir tots cap a casa, així que la selecció  definitiva promet ser dura.

He decidit començar la llista pels dos menys compromesos: el de l’amic invisible de la meva filla per Sant Jordi i el de la noia de 16 anys que li fa de cangur de vegades.

Com que l’altre dia vaig estar veient el Miralles i per la crítica que en va fer la Sílvia em va semblar molt interessant (vegeu “Nosaltres”, perdoneu que no m’aixequi: Retrum), em sembla que a la cangur li acabaré comprant Retrum.

Em va comentar un dia que li agrada molt el Moccia, però  em sembla que els d’aquest autor ja els té tots, o sigui que  una mica d’amor regat amb misteri li pot agradar.

Per a l’amic invisible, dubtàvem entre el llibre il·lustrat d’Alícia al país de les meravelles, de Xavier Collette, o bé El Crackòvia de les 6 copes, que ja us vaig comentar que a la meva filla li havia agradat d’allò més (vegeu Enguany, lliga, Champions i El Crackòvia de les 6 copes). Finalment, al cotxe hem resolt que com que li ha tocat un nen “futbolero”, el llibre del Barça serà l’escollit.

I vosaltres, ja hi heu començat a pensar? Sabeu quin/-s llibre/-s comprareu per Sant Jordi? Ens agradaria molt que ens ho expliquéssiu. Potser els vostres comentaris poden ajudar “persones-a-la-recerca-del-llibre-adequat” com ara jo en aquest precís moment!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.