Anem d’acampada… no ens deixem les bruixes!

Llegiu, llegiu… què recomana la Montse (una nova Montse per fer créixer aquest “nosaltres“) per aquest Sant Jordi!

Títol: Les bruixes d’Arnes
Autor: David Martí
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits [92]
Pàgines 311
ISBN: 978-84-297-6450-5
PVP: 19,50€

Per Sant Jordi recomano, sens dubte, Les bruixes d’Arnes (vegeu Les bruixes…). No m’agrada gaire llegir però he de reconèixer que aquest llibre m’ha enganxat. Crec que quan una història m’atrapa és perquè té “alguna cosa” inexplicable. A més, me’l vaig llegir en català, cosa que no faig mai (va ser un regal, no vaig poder escollir). Sempre llegeixo en castellà, m’hi sento més còmoda. Però en aquest cas vaig fer una excepció, i no me’n penedeixo!

El llibre me’l vaig cruspir en dos dies! Dos dies literalment! Tot un rècord per mi… es pot dir que el vaig devorar! Me’l van regalar per Setmana Santa i vaig pensar que seria perfecte per endur-me’l durant les vacances. Ja us podeu imaginar en quin estat em trobava; asseguda a la terrassa del càmping, cara el sol (amb protecció, no cal dir!) gaudint d’una bona lectura fins que van caure les primeres gotes, llavors em vaig refugiar sota cobert, però seguia amb el llibre a la mà…

A mi que de seguida se me’n va el cap als núvols, m’imagino aquells campaments d’estiu on nois joves com els Boy Scouts, quan cau la nit, es reuneixen a la vora del foc, en rotllana, i s’expliquen històries de terror, històries com Les bruixes d’Arnes! Però no us espanteu, que no fan por!

Les bruixes d’Arnes és un llibre distret i amè. El recomano per tothom que tingui ganes d’endinsar-se en un món de ficció però alhora ben real, una faula sobre l’amistat i l’amor. Una història que enalteix els valors contraposats del bé i del mal.

Ja he decidit que el compraré en alguna de les parades que posen a la Rambla del Poblenou -a Barcelona- per regalar-li a la meva filla, amb qui sempre fem intercanvi!

Share

Un pensament a “Anem d’acampada… no ens deixem les bruixes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.