“Perillosament excitant i obscurament romàntic”

Títol: Foscor
Autora: Lauren Kate
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps [Núm 25 ]
Pàgines: 393
ISBN: 978-84-9932-102-8
PVP: 16,95€

Lectors i lectores! Avui us vull donar a conèixer una novel·la de gènere fantàstic sensacional!!

Foscor és la primera entrega de la saga Fallen de jove escriptora nord-americana Lauren Kate, una sèrie de llibres per a joves i adults, que ens expliquen una bonica història de romanticisme sobrenatural.

Aquesta primera novel·la ens absorbeix completament i ens fa viure en la pell d’una noia reencarnada al llarg dels segles, la Luce, una jove que és l’objecte d’amor d’un àngel, en David.

Sembla una història d’amor fàcil i màgica, però com tot, hi ha l’altre pol oposat, la contraposició obscura, que voldrà encisar també a la Luce. El món doncs, lluita per l’equilibri entre el bé i el mal, mentre la història s’envolta d’un to gòtic.
Una mica de l’argument: “A l’actualitat, la Luce – Lucinda Prince – té disset anys i estudia segon de batxillerat en un centre reformatori de Savannah, de l’estat de Geòrgia, internada; mentre està pendent de la sentència que la pot comdenmar per assassinat, el del seu xicot Trevor, un cas envoltat de misteri. Durant la seva estada al centre coneixerà a en Daniel, de qui s’enamorarà, tot i el misteri que l’envolta .”

Aquesta història d’amor – certament amb un rerefons mitològic i una mica religiós -, és el principi d’una saga que de ben segur tots acabarem sentint, com ja ens ha passat amb altres fenòmens recents com són Crepuscle o Harry Potter. Per tant, no oblideu el títol,  ni l’autora; Disney ha comprat els drets del thriller per a la gran pantalla.

Ah, us vull explicar dues curiositats: en una entrevista a l’autora, li varen preguntar si en la versió anglesa original, dos dels personatges es coneixien en un bar brindant amb Freixenet i assegura que sí, així que no us penseu que la traductora al català ens ha volgut marcar un tanto de màrqueting! I l’altra, que la població de Savannah, a l’estat de Geòrgia, context geogràfic de la història, el 80% dels seus habitants creuen en fantasmes.

En definitiva, una història d’amor viscuda i explicada al llarg dels segles i en les diverses entregues de la saga… ja podem esperar amb els braços oberts i impacients la segona part!! Tancat el llibre queden preguntes a l’aire i molts misteris per resoldre… i, almenys jo, he quedat “perillosament excitada i obscurament atrapada d’aquest thriller romàntic”.

Voleu guanyar un exemplar de Foscor? Entreu aquí!

Share

Un pensament a ““Perillosament excitant i obscurament romàntic”

  1. Andrea P

    I què passa amb la segona part?
    Algú en sap alguna cosa? Estic tan enganxada que no puc esperar un minut més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.