Albert Casals, un noi Sense fronteres

Títol: Sense fronteres
Autor: Albert Casals
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 208
ISBN: 978-84-2976-763-6
PVP: 17,90€

En Sergi ens explica Sense fronteres, l’últim llibre que ha llegit per al Nosaltres:

El Sense Fronteres de l’Albert Casals és la continuació d’El món sobre rodes. I és un llibre que es llegeix bé!

El fet és que aquest noi es dedica a viatjar pel món… amb 30 euros a la butxaca! I ho aconsegueix! Això demostra que amb una mica d’empenta, coratge, valor (i inconsciència), i quatre duros es poden recórrer continents sencers. En aquest Sense Fronteres, Casals recorre tot Sud-Amèrica, l’Àfrica i el Japó.

Aquest noi té dos sistemes per poder viatjar pel món: l’autoestop i el “búsestop”. La primera és sobradament coneguda de tots, i la segona consistiria en alguna cosa així com ara aturar un autobús, plantificar-s’hi al davant, i explicar (sense tallar-se un pèl) al conductor que ha d’anar a algun lloc i que no hi ha calers.

La pregunta que us podeu fer és “i com viatja per mar?”. Doncs en un dels casos, plantant-se a l’oficina d’un dels caps d’una naviliera i seguint el mateix raonament del “búsestop”. I viatjar, viatja.

Pels pares patidors, heu de saber que l’Albert Casals té un codi ben establert amb ells: si no dóna senyals de vida en 15 dies… malament.

Una de les novetats respecte El món sobre rodes és que, per primera vegada, Casals viatja acompanyat: al Japó hi va amb la seva xicota, l’Anna.

És un llibre entretingut però potser es troba a faltar que s’expliquin una mica els països per on passa, enlloc de conèixer tan a fons les seves anècdotes i vivències. Més que un llibre de viatges, és un anecdotari situat a diversos continents.

En aquest enllaç hi podreu trobar el primer capítol en pdf.

  • El web de l’Albert Casals
  • Share

    3 pensaments a “Albert Casals, un noi Sense fronteres

    1. Albert

      És clar, és que no és un llibre de viatges, ni un llibre d’autoajuda.
      És, exactament, el que heu dit: un anecdotari fruit del que vaig escrivint mentre viatjo.
      Que sigueu feliços!!

    2. Montserrat Brau

      Albert, quina alegria veure’t per aquí!! Per cert, tens pensat escriure alguna versió estrictament de viatges, també? De nou, moltes gràcies per compartir la teva aventura amb Nosaltres!!

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.