Juliet, d’Anne Fortier

Títol: Juliet
Autor: Anne Fortier
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 760
ISBN: 978-84-6641-352-7
PVP: 21,90€

Hola a tots, amics.

Aquest any Sant Jordi s’ha enrotllat la mar de bé i ha estat especialment generós.

Juliet és un dels llibres que tot just acabo de llegir. Es tracta d’una novel·la que té una mica de tot: aventures trepidants, les interioritats del món de la màfia, heroïnes valentes, tresors amagats a les entranyes de la terra,… en fi, de tot.

Ens parla de l’eterna història d’amor entre el Romeu i la Julieta, però amb la sorpresa afegida que són dues històries que transcorren paral·leles, una ambientada a la Siena del segle XIV, i l’altra en temps actual.

Sí, pot sonar prou desconcertant, però l’autora se’n surt prou bé tot i que (al principi sobretot) costa una mica seguir-la.

Per bé que Juliet és una obra de ficció, es basa en fets històrics. Jo li donava, absolutament convençuda, l’autoria de l’obra a Shakespeare, però sembla ser que el Bard d’Avon no va ésser el primer en posar fil a aquest amor de pel·lícula.

La versió més antiga de Romeu i Julieta tenia lloc a Siena, ciutat que l’autora s’ocupa de descriure amb una sèrie de detalls que, la veritat, fan ganes de fer-hi una escapadeta… i tant!!!

Trobo que és un llibre ideal per a adolescents, enamorats, cors solitaris a la recerca de la mitja taronja, i també per a esperits aventurers al més pur estil Indiana Jones.

Share

Un pensament a “Juliet, d’Anne Fortier

  1. Montserrat Brau

    Lia, darrerament et llegeixes els llibres de 700 pàgines a la velocitat de la llum!! Es nota que et fan descansar “si us plau per força” i no hi ha història que se’t resisteixi!! Moltes gràcies per anar-nos-les explicant!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.