25 plans romàntics a Barcelona, de Cecilia Lorenzo

@ColumnaEdicions @Grup62

En Robert s’ha llegit els 25 plans romàntics a Barcelona de la Cecilia Lorenzo i ens l’explica per a tots Nosaltres:

Ara fa uns mesos la meva vida va donar un inesperat gir de 180º. D’un dia per l’altre vaig deixar de ser una persona solitària i em vaig trobar compartint coses amb algú per qui sentia un irrefrenable desig de compartir-ho tot: activitats, sensacions, sentiments… I és ben cert que l’amor arriba quan menys t’ho esperes i menys el busques. I així va ser que em van proposar una lectura, a mi, que no tinc per costum llegir! Però aquest cop els del Nosaltresllegim sabien que no m’hi podria negar.

Així que vaig tenir a les mans el llibre de la Cecília Lorenzo vaig fullejar-lo amb rapidesa, buscant una primera impressió general i vaig descobrir tot de mapes, fitxes i apartats que es repetien a cada capítol. I és que 25 plans romàntics a Barcelona és precisament això: una guia d’idees. Idees per trencar amb la monotonia, la rutina i els tòpics. 25 idees per a compartir amb la parella; per descobrir ambients, espais i racons i mirar-los amb uns altres ulls: amb ulls d’enamorat.

Cada un dels 25 capítols ofereix informació molt variada i diversa, però sempre mantenint la mateixa estructura. El pla comença amb una introducció que aconsegueix posar-te el caramel a la boca, explicant els aspectes més atractius de la proposta. De cada espai, a més, hi ha una breu descripció de la seva història. I per als més curiosos, dins la secció “De pel·lícula”, ens descobreix en quina obra del setè art apareix l’espai com a escenari d’alguna història d’amor.

La secció principal dels capítols és “La ruta”, on la Cecília ens explica tots els detalls del recorregut a seguir -mapa inclòs-, en què fixar-nos i fins i tot el millor moment per anar-hi. Per si no n’hem tingut prou i encara en volem més, la secció “I desprès què?” inclou propostes a fer un cop acabada la proposta romàntica (bars, restaurants…). Cada capítol es tanca amb una completa fitxa del lloc amb informació detallada de com arribar-hi, horaris, preus (quan es tracta d’un lloc de pagament) i fins i tot la millor època de l’any, el millor moment del dia per anar-hi i el racó més romàntic.

Tot i ser un llibre en format guia, en recomano almenys una lectura completa per tal de conèixer totes les propostes, i a partir d’aquí deixar-lo ben a mà perquè quan arribi el cap de setmana puguem rescatar-lo de l’estanteria i consultar els detalls del proper pla romàntic a Barcelona.

És un bon consell, Robert! Et farem cas!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: 25 plans romàntics a Barcelona
Autor: Cecilia Lorenzo
Editorial: Columna
Col·lecció: No Ficció Columna
Pàgines: 220
ISBN: 978-84-664-1650-4
Preu: 16,95€

Share

Un pensament a “25 plans romàntics a Barcelona, de Cecilia Lorenzo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.