El gorg negre, de Margarida Aritzeta

@llibresjoves @Grup62

Us agraden les aventures on les criatures màgiques, els misteris i una missió important són els fils conductors? Doncs bé, esteu de sort! El gorg negre té tot això i molt més.

L’Alba fa temps que somia la seva mare i el seu germà, desapareguts des de fa molt de temps. Els seus avis, amb qui conviu, semblen saber més del que li diuen, però serà ella qui abandonarà la seva casa a Gualba i s’endinsarà en un món molt semblant al seu, però en una altra època, on un poder fosc amenaça a destruir-ho tot. Haurà de seguir el camí que se li ha marcat per poder destruir el creador del poder fosc i només tindrà una pista: seguir el Gorg Negre. Durant el seu trajecte però, no estarà sola ja que trobarà amics que l’ajudaran en la seva missió i d’aquesta manera podrà tornar al seu món.

La Margarida Aritzeta crea un univers a la falda del Montseny basant-se en històries, relats, llegendes i mites d’aquesta zona. Ens endinsa en un món on tot sembla ser possible i ens fa gaudir del recorregut de la mà de l’Alba i els seus companys de viatge.

Si voleu viatjar a un món màgic però, alhora, real, ja ho sabeu: aquesta és la vostra novel·la.

Títol: El gorg negre
Autor: Margarida Aritzeta
Editorial: Estrella polar
Col·lecció: L’illa del temps
Pàgines: 574
ISBN: 978-84-9932-887-4
Preu: 16,95€

Share

3 pensaments a “El gorg negre, de Margarida Aritzeta

  1. Elisabeth Turu

    Gràcies Isabel, la veritat és que és una bona lectura per allunyar-te de tot i submergir-te en la història, tal com dius!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.